Печиво «злітне»
(покроковий рецепт з фото)
Печиво "злітно" із серії "гості на порозі" . Готується випічка буквально за 20 хвилин, але виходить красива, смачна і дуже ніжна. Таке печиво стане прикрасою будь-якого святкового столу!
Печиво "злітне" готується дуже швидко і просто, якщо слідувати покроковим рекомендаціям до рецептом. Беріть на замітку мій рецепт і готуйте із задоволенням!
- Борошно - 200 грам
- Цукор - 100 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Яйця - 1-2 грам (одне велике або два маленьких)
- Сіль - 1 щіпка

Підготуйте інгредієнти.

До розм'якшеного вершкового масла додайте сіль, цукор, яйця. Перемішайте.

Просійте борошно.

Збийте олійно-борошняну суміш.

Перекладіть тісто в кондитерський мішок з насадкою "велика зірочка", відсадити печиво у вигляді паличок довжиною 6-7 см. На лист для випічки.

Випікайте в попередньо розігрітій духовці до 200-220 градусів протягом 10 хвилин.

Наливайте чай і насолоджуйтеся найніжнішим печивом. Смачного!