Рецепт Печиво «злітне» фото

Печиво «злітне»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Печиво"злітно" із серії"гості на порозі" . Готується випічка буквально за 20 хвилин, але виходить красива, смачна і дуже ніжна. Таке печиво стане прикрасою будь-якого святкового столу!

Опис приготування:

Печиво"злітне" готується дуже швидко і просто, якщо слідувати покроковим рекомендаціям до рецептом. Беріть на замітку мій рецепт і готуйте із задоволенням!

  • Борошно - 200 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Яйця - 1-2 грам (одне велике або два маленьких)
  • Сіль - 1 щіпка
печиво
Підготуйте інгредієнти.
печиво
До розм'якшеного вершкового масла додайте сіль, цукор, яйця. Перемішайте.
печиво
Просійте борошно.
печиво
Збийте олійно-борошняну суміш.
печиво
Перекладіть тісто в кондитерський мішок з насадкою"велика зірочка" , відсадити печиво у вигляді паличок довжиною 6-7 см. На лист для випічки.
печиво
Випікайте в попередньо розігрітій духовці до 200-220 градусів протягом 10 хвилин.
печиво
Наливайте чай і насолоджуйтеся найніжнішим печивом. Смачного!

Схожі рецепти