Печиво з вівсяної муки в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
Вівсяне борошно - відмінна альтернатива пшеничного. Вона корисна, має виражений смак і застосовується в багатьох рецептах. Ви можете зробити її самостійно, подрібнивши пластівці, або купити в готовому вигляді.
У будь-якому випадку вам знадобиться мій рецепт, в якому описано, як приготувати печиво з вівсяної муки в домашніх умовах. Цю випічку знають все, і кожен робить її по-своєму. Хтось додає родзинки, інший не кладе масло, а я пропоную додати сметану. Будуть ніжні і солодкі вироби.
- Борошно вівсяне - 200 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Яйце - 1-2 штук
- Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1/3 чайних ложки
- Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
З'єднайте борошно з ванільним цукром.
В іншому посуді розітріть м'яке масло з цукром.
Додайте до масляною масою яйце і сметану. Ретельно перемішайте.
Додайте розпушувач. Ще раз перемішайте.
Потім додайте борошняну суміш і замішати тісто.
Викладіть тісто у вигляді печива на деко.
Запікайте вівсяне печиво при 190 градусах в духовці протягом 35-40 хвилин. Приємного чаювання!