Рецепт Печиво з Пеканов фото

Печиво з Пеканов
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Горіхи , Пекан
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 30
Час приготування: 45 хв.

Дуже смачне і пікантне печиво з вишуканим смаком! Цей рецепт напросився на розум сам собою, коли хотілося чогось смачного до чаю. Рекомендую прочитати, як приготувати печиво з Пеканов.

Опис приготування:

Пекан можна замінити волоськими горіхами, фундук або мигдаль, додати журавлину, в'ялену вишню або родзинки, але це вже буде інше печиво. Якщо яйця дрібні, візьміть два жовтки. У такого тесту є невеликий секрет: воно стає ще краще, якщо потримати його якийсь час на холоді. Можна випікати тісто цілим пластом і з ще теплого коржа вирізати різні фігурки.

  • Вершкове масло - 6 Ст. Ложок
  • Яєчний жовток - 1 штука
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Розпушувач - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Вершки - 1/2 склянки
печиво з Пеканов - фото крок 1
1. Змішайте в глибокій ємності масло, цукор, яєчний жовток і ванілін за допомогою міксера.
печиво з Пеканов - фото крок 2
2. Додайте борошно, розпушувач і сіль, знову перемішайте тісто.
печиво з Пеканов - фото крок 3
3. Утрамбуйте тісто в формочки для випікання.
печиво з Пеканов - фото крок 4
4. Подрібніть горіхи в крихту.
печиво з Пеканов - фото крок 5
5. Влийте в горіхи півсклянки вершків.
печиво з Пеканов - фото крок 6
6. Помістіть горіхову начинку у форму з тестом.
печиво з Пеканов - фото крок 7
7. Випікайте печиво 15 хвилин при температурі 180 градусів.

Схожі рецепти