Печиво з льняної муки
(покроковий рецепт з фото)
Печиво з льняної муки і моркви виходить не тільки смачним, але і безумовно корисним. Користь льону складно переоцінити, адже він дуже допомагає тим, хто страждає від розладів шлункового тракту.
Тепер ви знаєте, як приготувати печиво з льняної муки в домашніх умовах. Рецепт підійде тим, хто на дієті або дотримується посту (в цьому випадку - мед виключити). Крім зазначених інгредієнтів, можна додавати в печиво мелені горіхи або насіння. Хай щастить!
- Льняна мука - 100 грам
- Морква - 2-3 штук
- Мед - 2 Ст. Ложки (по бажанню)
На дуже дрібній тертці натріть очищену моркву.
Перемішайте моркву з лляної борошном. Залиште масу постояти, щоб льон ввібрав в себе морквяний сік. За бажанням можна додати кілька ложок меду для солодощі.
Руками формуємо плоскі печенюшки. Викладаємо їх на деко, застелений папером для випічки. Випікаємо печиво в духовці 30 хвилин, температура 200 градусів.
Смачного!