Млинці з льняної муки
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати смачні млинці з льняної муки можна всього за 1 час. Всі любителі такої випічки можуть урізноманітнити звичний склад млинців із пшеничного борошна. Смачно і корисно!
Льняна мука багата клітковиною і вітамінами, вона чудово засвоюється нашим організмом. Цей рецепт кожної господині потрібно взяти на озброєння, оскільки млинці з льняної муки - це не тільки корисний вид домашньої випічки, але і смачні ласощі.
- Молоко - 400 грам
- Яйце - 2 штуки
- Борошно лляне - 0, 25 склянки
- Борошно пшеничне - 0, 75 склянки
- Сіль і цукор - За смаком
- Рослинна олія - 30 грам
- Вершкове масло - За смаком
1. Збиваємо яйця до підняття густої піни. Краще скористатися міксером.
2. Додаємо сіль і цукор за смаком.
3. Відправляємо до яєчної маси лляну борошно.
4. І потім - пшеничне борошно. Продовжуємо збивати до тих пір, поки в масі не розчиняться грудки.
5. У самому кінці можна додати трохи рослинного масла.
6. Обсмажуємо млинці з двох сторін на добре розпеченій сковороді.
7. Змащуємо вершковим маслом і подаємо до столу в гарячому вигляді. Смачного!