Печиво «гребінці»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 18
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо ви любите випічку з сиром, обов'язково повинні спробувати це класне печиво. Дуже швидке і смачне тісто, різноманітна начинка і нескладний процес приготування. Чудова ідея!
Опис приготування:
Відразу скажу, що в начинку можна використовувати абсолютно будь-які джеми, повидло або густе варення. Печиво можна також доповнити за бажанням цукровою пудрою або глазур'ю, наприклад. Експериментувати в таким рецептом можна довго Головний плюс - найпростіше тісто, з яким впорається навіть новачок.
- Сир - 500 грам
- Борошно - 1-1.5 склянки (скільки візьме тісто)
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 2-3 Ст. Ложок
- Густе повидло або джем - За смаком
1. Насамперед потрібно включити духовку на 180 градусів. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. В якості начинки я буду використовувати яблучне повидло.
2. Сир трішки підсолити.
3. Додайте трохи цукру. Варення найчастіше солодке, так що тісто має бути більш нейтральним.
4. Всипте борошно.
5. Замісити тісто. Воно повинно бути в міру м'яким і не липнути до рук.
6. Отщіпніте шматочок тесту, розкачайте, розділи 4 частини.
7. Obrezhyte кінець, щоб вийшли рівні прямокутники. На край викладіть начинку.
8. Акуратно згорніть рулетиком, залишивши частину тесту. Гострим ножем тісто розрізати ось таким чином.
9. Викладіть печиво на деко, застелене пергаментом, трохи зігнувши. Виходять ось такі гребінці. Надішліть деко в духовку.
10. Запікайте печиво близько 20 хвилин до рум'яності. Я вважаю за краще не пересушувати, щоб воно було м'яким.
11. Перед подачею потрібно дати печінкою трохи охолонути і за бажанням присипати цукровою пудрою. Приємного чаювання!