Рецепт Печиво «гребінці» фото

Печиво «гребінці»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування
Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 18
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви любите випічку з сиром, обов'язково повинні спробувати це класне печиво. Дуже швидке і смачне тісто, різноманітна начинка і нескладний процес приготування. Чудова ідея!

Опис приготування:

Відразу скажу, що в начинку можна використовувати абсолютно будь-які джеми, повидло або густе варення. Печиво можна також доповнити за бажанням цукровою пудрою або глазур'ю, наприклад. Експериментувати в таким рецептом можна довго Головний плюс - найпростіше тісто, з яким впорається навіть новачок.

  • Сир - 500 грам
  • Борошно - 1-1.5 склянки (скільки візьме тісто)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 2-3 Ст. Ложок
  • Густе повидло або джем - За смаком
печиво
1. Насамперед потрібно включити духовку на 180 градусів. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. В якості начинки я буду використовувати яблучне повидло.
печиво
2. Сир трішки підсолити.
печиво
3. Додайте трохи цукру. Варення найчастіше солодке, так що тісто має бути більш нейтральним.
печиво
4. Всипте борошно.
печиво
5. Замісити тісто. Воно повинно бути в міру м'яким і не липнути до рук.
печиво
6. Отщіпніте шматочок тесту, розкачайте, розділи 4 частини.
печиво
7. Obrezhyte кінець, щоб вийшли рівні прямокутники. На край викладіть начинку.
печиво
8. Акуратно згорніть рулетиком, залишивши частину тесту. Гострим ножем тісто розрізати ось таким чином.
печиво
9. Викладіть печиво на деко, застелене пергаментом, трохи зігнувши. Виходять ось такі гребінці. Надішліть деко в духовку.
печиво
10. Запікайте печиво близько 20 хвилин до рум'яності. Я вважаю за краще не пересушувати, щоб воно було м'яким.
печиво
11. Перед подачею потрібно дати печінкою трохи охолонути і за бажанням присипати цукровою пудрою. Приємного чаювання!

Схожі рецепти