Рецепт Печиво «Беккуте» фото

Печиво «Беккуте»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Фрукти , Горіхи , Грецькі горіхи , Сухофрукти , Чорнослив , Мигдаль , Ізюм
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 5
Час приготування: 45 хв.

"Сухе" печиво родом з Італії. Зробити його не складе труднощів. У складі багато горіхів і сухофрукти. Розповім, як приготувати печиво «Беккуте».

Опис приготування:

Таке печиво дуже добре підходить для смачного і корисного перекусу. Готується печиво без використання тваринних жирів, тому його можна їсти в піст або для тих, хто дотримується дієти. Печиво подавайте вже після охолодження. Можна довго його зберігати при кімнатній температурі.

  • Гаряча вода - 50-70 мілілітрів
  • Заголовок для палітурки - 180 грам
  • Чорнослив - 100 грам
  • Ізюм - 30 грам
  • Цукровий пісок - 50 грам
  • Грецькі горіхи - 30 грам
  • Мигдаль - 30 грам
  • Оливкова олія - 5 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
печиво
1. Сухофрукти викладіть в миску і залийте окропом, залиште на 7-10 хвилин, потім злийте воду, наріжте дрібно сухофрукти, а також горіхи.
печиво
2. На робочу поверхню викладіть борошно, в центрі зробіть поглиблення і влийте туди оливкова олія.
печиво
3. До борошна викладіть подрібнений чорнослив, родзинки, горіхи, сіль, додайте стільки гарячої води, щоб замісити тісто.
печиво
4. Розділити тісто на частини, розміром з волоський горіх, викладіть кульки на деко з пергаментом і притисніть.
печиво
5. Надішліть в розігрітий до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин. Подавайте печиво вже після охолодження.

Схожі рецепти