Печиво «Беккуте»
(покроковий рецепт з фото)
"сухе" печиво родом з Італії. Зробити його не складе труднощів. У складі багато горіхів і сухофрукти. Розповім, як приготувати печиво «Беккуте».
Таке печиво дуже добре підходить для смачного і корисного перекусу. Готується печиво без використання тваринних жирів, тому його можна їсти в піст або для тих, хто дотримується дієти. Печиво подавайте вже після охолодження. Можна довго його зберігати при кімнатній температурі.
- Гаряча вода - 50-70 мілілітрів
- Заголовок для палітурки - 180 грам
- Чорнослив - 100 грам
- Ізюм - 30 грам
- Цукровий пісок - 50 грам
- Грецькі горіхи - 30 грам
- Мигдаль - 30 грам
- Оливкова олія - 5 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
1. Сухофрукти викладіть в миску і залийте окропом, залиште на 7-10 хвилин, потім злийте воду, наріжте дрібно сухофрукти, а також горіхи.
2. На робочу поверхню викладіть борошно, в центрі зробіть поглиблення і влийте туди оливкова олія.
3. До борошна викладіть подрібнений чорнослив, родзинки, горіхи, сіль, додайте стільки гарячої води, щоб замісити тісто.
4. Розділити тісто на частини, розміром з волоський горіх, викладіть кульки на деко з пергаментом і притисніть.
5. Надішліть в розігрітий до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин. Подавайте печиво вже після охолодження.