Паста з арахісу
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами унікальний рецепт, який розповість, як приготувати пасту з арахісу - блюдо повне вітамінів, протеїнів, сили і необхідних для життя людини речовин. Рекомендую спробувати.
Дивіться, як приготувати пасту з арахіс. Це зовсім нескладно. До вже заявленому арахісу потрібно додати тільки рослинне масло з медом, трохи умінь і бажання - і паста буде готова. Продукт можна використовувати як десерт для поповнення сил і здоров'я. Паста з арахісу корисна як дорослим, так і дітям. Особливо добре цей продукт давати ослабленим людям, у яких є проблеми зі здоров'ям.
- Арахіс - 500 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Мед бджолиний - 1 Ст. Ложка
1. Придбайте сирої земляний горіх, в якому немає солі і домішок. Увімкніть духовку. Ретельно промийте горіхи, висушіть рушником, розкладіть на деку і відправте його в духову шафу на десять хвилин.
2. Добре прожарений арахіс остудіть і подрібніть за допомогою блендера або м'ясорубки. Збийте горіхи до утворення пасти. Трохи почекайте, дайте настоятися, посоліть і додайте в арахіс ложку меду і стільки ж рослинного або вершкового масла.
3. Продовжуйте збивати, додаючи воду, поки не отримаєте потрібну консистенцію, схожу на вершкове масло. За бажанням в пасту можна додати шматочки арахісу, мускатний горіх, корицю, какао-порошок. Мед спробуйте замінити подрібненими фініками.
4. Повний вітамінів і протеїнів продукт готовий. Їжте пасту з яблуком, печивом або хлібом. Смачного.