Парфе з granoloм
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт простого, але ефектного десерту на основі гранола і йогурту. Подається охолодженим, тому відмінно підійде в літню пору.
Нижче я розповім докладніше, як приготувати парфе з Гранола. Ягоди і фрукти вибирайте за смаком, за бажанням можна додати горіхи і полити десерт кленовим сиропом. Парфе виходить легким, в міру солодким і освіжаючим, а хрустка гранола робить його тільки смачніше. Беріть ідею на замітку!
- Йогурт - 150 грам (натуральний)
- Ківі - 1/2 - 1 штуки
- Полуниця - 3-5 штук
- Гранола - 100-120 грам

Підготуйте всі інгредієнти.

Полуницю і ківі наріжте на дрібні кубики.

На дно склянки викладіть гранола.

Зверху полийте йогуртом.

Потім додайте полуницю, Мюслі і ківі.

Чергуйте шари, поки не закінчаться інгредієнти. Охолодіть десерт в холодильнику півгодини.

Парфе з Гранола готовий, смачного!