Рецепт Парфе з granoloм фото

Парфе з granoloм
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Ягоди, Молочні продукти
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На сніданок
Десерти

Рецепт простого, але ефектного десерту на основі гранола і йогурту. Подається охолодженим, тому відмінно підійде в літню пору.

Нижче я розповім докладніше, як приготувати парфе з Гранола. Ягоди і фрукти вибирайте за смаком, за бажанням можна додати горіхи і полити десерт кленовим сиропом. Парфе виходить легким, в міру солодким і освіжаючим, а хрустка гранола робить його тільки смачніше. Беріть ідею на замітку!

  • Йогурт - 150 грам (натуральний)
  • Ківі - 1/2 - 1 штуки
  • Полуниця - 3-5 штук
  • Гранола - 100-120 грам
парфе з granoloм - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
парфе з granoloм - фото крок 2
Полуницю і ківі наріжте на дрібні кубики.
парфе з granoloм - фото крок 3
На дно склянки викладіть гранола.
парфе з granoloм - фото крок 4
Зверху полийте йогуртом.
парфе з granoloм - фото крок 5
Потім додайте полуницю, Мюслі і ківі.
парфе з granoloм - фото крок 6
Чергуйте шари, поки не закінчаться інгредієнти. Охолодіть десерт в холодильнику півгодини.
парфе з granoloм - фото крок 7
Парфе з Гранола готовий, смачного!

Схожі рецепти