Палтус з ovoshtami
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.
Мій чоловік не уявляє життя без м'яса, а я більше люблю рибу. І найчастіше вибираю рецепти з філе і соусом, майже як в ресторані. На гарнір - що-небудь просте, наприклад, овочі. Загалом, читайте!
Опис приготування:
З покрокової інструкції ви дізнаєтеся про те, як приготувати камбалу з овочами і вершковим соусом. Дуже ніжне гаряче блюдо на контрасті поєднується зі стручкової квасолею. Виглядає все свіжо і красиво, так що подавайте рибу на будь-яке свято, просто збільште кількість продуктів в складі. Точно буде смачно!
- Стручковая фасоль - 150 грам
- Помідори черрі або виноградні - 120 грам
- Біле сухе вино - 90 мілілітрів
- Згущене молоко без цукру або жирні вершки - 60 мілілітрів
- Вершкове масло - 30 грам
- Luk-salotų - 1 штука
- Філе камбали - 2 штуки
- Лимон - 1 штука
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Петрушка, гілочка - 3 штуки
- Оливкова олія - 3 чайних ложки
1. Підготуйте продукти. Половину цибулі наріжте дрібно, а другу - півкільцями. Подрібніть петрушку. Розділи Лимон 4 частини, з двох зніміть цедру. Рибу змастіть сіллю і перцем. Квасоля нарубати половинками.
2. На деко викладіть квасоля, помідори і цибулю півкільцями. Зверху посипте овочі сіллю і перцем. Влийте масло. Запікайте гарнір в духовці протягом 9 хвилин при 170 градусах.
3. В цей же час обсмажте на сковороді з кожного боку по 3 хвилини рибу, додавши масло.
4. Потім камбалу приберіть. Влийте в сковороду ще масла. Обсмажте в ньому цибулю з вином і соком лимона четвертинки.
5. Потім влийте в сковороду молоко. Проваріть соус 1 хвилину. В кінці додайте масло. Перемішайте.
6. Подавайте камбалу з гарніром, полив рибу соусом і посипавши цедрою. Смачного!