Рецепт Палтус з ovoshtami фото

Палтус з ovoshtami
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Бобові , Квасоля , Помідор
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Мій чоловік не уявляє життя без м'яса, а я більше люблю рибу. І найчастіше вибираю рецепти з філе і соусом, майже як в ресторані. На гарнір - що-небудь просте, наприклад, овочі. Загалом, читайте!

Опис приготування:

З покрокової інструкції ви дізнаєтеся про те, як приготувати камбалу з овочами і вершковим соусом. Дуже ніжне гаряче блюдо на контрасті поєднується зі стручкової квасолею. Виглядає все свіжо і красиво, так що подавайте рибу на будь-яке свято, просто збільште кількість продуктів в складі. Точно буде смачно!

  • Стручковая фасоль - 150 грам
  • Помідори черрі або виноградні - 120 грам
  • Біле сухе вино - 90 мілілітрів
  • Згущене молоко без цукру або жирні вершки - 60 мілілітрів
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Luk-salotų - 1 штука
  • Філе камбали - 2 штуки
  • Лимон - 1 штука
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Петрушка, гілочка - 3 штуки
  • Оливкова олія - 3 чайних ложки
палтус з ovoshtami - фото крок 1
1. Підготуйте продукти. Половину цибулі наріжте дрібно, а другу - півкільцями. Подрібніть петрушку. Розділи Лимон 4 частини, з двох зніміть цедру. Рибу змастіть сіллю і перцем. Квасоля нарубати половинками.
палтус з ovoshtami - фото крок 2
2. На деко викладіть квасоля, помідори і цибулю півкільцями. Зверху посипте овочі сіллю і перцем. Влийте масло. Запікайте гарнір в духовці протягом 9 хвилин при 170 градусах.
палтус з ovoshtami - фото крок 3
3. В цей же час обсмажте на сковороді з кожного боку по 3 хвилини рибу, додавши масло.
палтус з ovoshtami - фото крок 4
4. Потім камбалу приберіть. Влийте в сковороду ще масла. Обсмажте в ньому цибулю з вином і соком лимона четвертинки.
палтус з ovoshtami - фото крок 5
5. Потім влийте в сковороду молоко. Проваріть соус 1 хвилину. В кінці додайте масло. Перемішайте.
палтус з ovoshtami - фото крок 6
6. Подавайте камбалу з гарніром, полив рибу соусом і посипавши цедрою. Смачного!

Схожі рецепти