Ніжний пиріг з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний, ніжний і ароматний яблучний пиріг нікого не залишить байдужим. Він сподобається всім без винятку - і дорослим, і дітям. Цей рецепт для цінителів випічки з сиру і яблук.
Пиріг готується дуже просто, а виходить дуже смачно! В якості начинки замість яблук можна використовувати груші або сливи. Можна для аромату додати корицю. Тісто дуже зручно у використанні, тому можна зробити випічку у вигляді пиріжків.
- Вершкове масло - 180 грам
- Сир - 270 грам
- Яйце - 1 штук
- Цукор - 3-4 Ст. Ложок
- Борошно - 2 склянки
- Сода - 1/4 чайних ложки
- Яблуко - 3-4 штук
Сир розітріть з цукром, додайте м'яке масло і яйце.
Додайте соду і борошно. Замісити тісто, щоб воно перестало прилипати до рук. Дайте тісту трохи полежати на столі відпочити.
Потім тісто розкачати. Розріжте по боках. У центр викладіть нарізані яблука. Посипте трохи цукром.
Потім по черзі закривайте яблука смужками тіста.
Закриту косичку викладіть на деко для випічки. Можна верх змастити жовтком або молоком. Випікайте в духовці при 180 градусах 40-50 хвилин.
Готовий пиріг трохи остудіть і угощайтесь.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!