Наливка з вишні
(покроковий рецепт з фото)
Вишнева наливка - відмінний напій з приємним ароматом і смаком, який стане відмінним доповненням до вашого застілля. Наливка проста в приготуванні і не вимагає спеціального обладнання.
Для вишневої наливки нам знадобиться вишня, цукор і якісна горілка. П'ється така наливка легко, м'яко. Спирт не відчувається, але градус хороший, тому насолоджуйтеся напоєм в міру і не зловживайте! Нижче дивіться детальний рецепт, як приготувати наливку з вишні.
- Вишня - 1 кілограм
- Горілка - 1 літр
- Цукор - 300 грам
1. Вишню переберіть, зіпсовані, підгнилі ягоди викиньте, видаліть кісточки. За бажанням їх можна подробити і додати в наливку, тоді наливка придбає мигдальний смак. Я кісточки викидаю.
2. Вишню залийте горілкою, закрийте кришкою. Поставте в темне місце на 2 тижні.
3. Штам, відіжміть. (макуха можна залити 0, 5 л горілки і поставити в темне місце наполягати на 2 тижні.) У банку з відфільтрованим настоєм додайте цукор, закрийте кришкою і поставте в темне місце на 7 днів. Періодично помішуючи, до повного розчинення цукру.
4. Наливку відфільтруйте через марлю складену в 2 шару. Зберігайте в прохолодному місці.