Рецепт Млинцевий торт фото

Млинцевий торт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , На сніданок , Десерт , Масляна
Випічка , Солодке , Торти , Млинцевий торт
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Млинцевий торт - це справжня палочка-виручалочка для тих, у кого немає можливості приготувати торт в духовці. Такий смачний і ніжний десерт порадує вас і в будні дні, і на святковий стіл поставити буде не соромно!

Опис приготування:

Для того, щоб приготувати млинцевий торт необхідно лише спекти 15-20 тонких млинців і промазати їх кремом. Крем можете використовувати будь-який, який вам більше подобається. Прикрашаємо торт так, як підкаже ваша фантазія, це можуть бути збиті вершки, будь-які свіжі ягоди або фрукти, горіхи, цукати і т.Д. Готується десерт максимально просто і швидко, але при цьому безумовно порадує своїм смаком і зовнішнім виглядом будь-якого гурмана. Його обов'язково варто приготувати!

  • Яйце - 3 штуки
  • Борошно - 300 грам
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Молоко - 3 склянки
  • Вершкове масло - 300 грам
  • Згущене молоко, банку - 1 штука
млинцевий торт - фото крок 1
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Вершкове масло заздалегідь розм'якшити при кімнатній температурі.
млинцевий торт - фото крок 2
2. Збийте яйця з сіллю і цукром в глибокій мисці.
млинцевий торт - фото крок 3
3. Додайте до них молоко, борошно і соду.
млинцевий торт - фото крок 4
4. Перемішайте тісто до зникнення грудочок і влийте рослинне масло.
млинцевий торт - фото крок 5
5. Перемішайте все ще раз.
млинцевий торт - фото крок 6
6. З готового тіста спечіть млинці. Дайте їм охолонути, після чого ображати нерівні краї по колу, приклавши зверху будь-яку тарілку потрібного діаметра.
млинцевий торт - фото крок 7
7. Для приготування крему збийте міксером м'яке вершкове масло. Додайте до нього частинами згущене молоко і продовжуйте збивання. Крем повинен добре тримати форму і мати гладку структуру.
млинцевий торт - фото крок 8
8. Кожен млинець промажте готовим кремом. Шар повинен бути невеликий, але лише млинець. Верхи не змащуємо.
млинцевий торт - фото крок 9
9. Млинцевий торт готовий до вживання, залишилося його лише прикрасити будь-яким зручним способом. Я прикрасила шоколадною глазур'ю і посипала подрібненими волоськими горіхами. Можна подавати торт відразу, але краще охолодити його в холодильнику пару годин, щоб він мав більш щільну структуру.
млинцевий торт - фото крок 10
10. Смачного!

Схожі рецепти