Млинцевий торт
(покроковий рецепт з фото)
Млинцевий торт - це справжня палочка-виручалочка для тих, у кого немає можливості приготувати торт в духовці. Такий смачний і ніжний десерт порадує вас і в будні дні, і на святковий стіл поставити буде не соромно!
Для того, щоб приготувати млинцевий торт необхідно лише спекти 15-20 тонких млинців і промазати їх кремом. Крем можете використовувати будь-який, який вам більше подобається. Прикрашаємо торт так, як підкаже ваша фантазія, це можуть бути збиті вершки, будь-які свіжі ягоди або фрукти, горіхи, цукати і т.Д. Готується десерт максимально просто і швидко, але при цьому безумовно порадує своїм смаком і зовнішнім виглядом будь-якого гурмана. Його обов'язково варто приготувати!
- Яйце - 3 штуки
- Борошно - 300 грам
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Молоко - 3 склянки
- Вершкове масло - 300 грам
- Згущене молоко, банку - 1 штука
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Вершкове масло заздалегідь розм'якшити при кімнатній температурі.
2. Збийте яйця з сіллю і цукром в глибокій мисці.
3. Додайте до них молоко, борошно і соду.
4. Перемішайте тісто до зникнення грудочок і влийте рослинне масло.
5. Перемішайте все ще раз.
6. З готового тіста спечіть млинці. Дайте їм охолонути, після чого ображати нерівні краї по колу, приклавши зверху будь-яку тарілку потрібного діаметра.
7. Для приготування крему збийте міксером м'яке вершкове масло. Додайте до нього частинами згущене молоко і продовжуйте збивання. Крем повинен добре тримати форму і мати гладку структуру.
8. Кожен млинець промажте готовим кремом. Шар повинен бути невеликий, але лише млинець. Верхи не змащуємо.
9. Млинцевий торт готовий до вживання, залишилося його лише прикрасити будь-яким зручним способом. Я прикрасила шоколадною глазур'ю і посипала подрібненими волоськими горіхами. Можна подавати торт відразу, але краще охолодити його в холодильнику пару годин, щоб він мав більш щільну структуру.
10. Смачного!