Млинцевий торт шоколадний
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите нескладну випічку, тоді пропоную вам трохи поекспериментувати і взяти на замітку цей цікавий варіант, як приготувати млинцевий торт шоколадний.
Цей простий рецепт млинцевого торта шоколадного можна зробити не тільки з запропонованим кремом, але і використовувати також згущене молоко, сирний сир або будь-який інший крем на смак. Доповнити десерт можна також ягодами, горішками або фруктами, наприклад.
- Борошно - 1 Склянка
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2-3 Ст. Ложок
- Яйце - 3 штуки
- Молоко - 500-600 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Розпушувач - 1 щіпка
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Шоколад - 150 грам
- Вершки - 150 мілілітрів
- Nutella - 150 мілілітрів
1. Перед вами набір інгредієнтів, які використовуються в цей рецепт приготування млинцевого торта шоколадного.
2. З тестом все досить просто - збийте яйця з дрібкою солі і цукром. Влейте молоко. Окремо змішайте борошно, розпушувач і какао.
3. З'єднайте всі інгредієнти, як слід вимісіть до однорідності. Залиште тісто на півгодинки.
4. Для приготування крему з'єднайте розтоплений шоколад з вершками і Нутеллою.
5. Додайте в тісто рослинне масло і смажте тоненькі млинці.
6. Ось майже і весь секрет, як зробити млинцевий торт шоколадний. Залишилося тільки перемазати кожен млинець кремом.
7. Перед подачею дайте тортика настоятися, а потім за бажанням прикрасьте цукровою пудрою, кремом або зернами граната, наприклад.