Миндально-гарбузовий пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Випічка з гарбузом - це завжди ароматно, апетитно і дійсно дуже смачно. Хочете спробувати обладнаний пиріг? Зверніть увагу на цей нескладний, але дуже цікавий рецепт. Рекомендую!
Перед вами покроковий опис, як приготувати мигдально-гарбузовий пиріг без особливого клопоту. Тісто для коржа найкраще зробити заздалегідь (або ж можна купити готове в магазині). Гарбузове пюре дуже просто готується в домашніх умовах: запікаєте гарбуз, попередньо нарізану кубиками, до м'якості і подрібнює її в блендері. Ароматні спеції стануть чудовим доповненням, пиріг вийде дивним! А якщо додати ще й збиті вершки при подачі - просто пальчики оближеш
- Яйце - 3 штуки
- Молоко - 1 Склянка (можна вершки)
- Гарбузове пюре - 2 склянки
- Цукор - 1/3 склянки
- Корж - 1 штука (пісочний)
- Мигдаль - 1/2-1 склянки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Мед - 4 Ст. Ложки (або klenovиy сироп)
- Цукор - 1 штука
- Вершки для збивання - 1.5 склянки (по бажанню)
- Сіль і спеції - За смаком (обкладинка, мелений імбир, гвоздика, мускатний горіх)
1. Викладіть пісочний корж у форму, накрийте пергаментом і всипте горох або квасоля. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 15-20.
2. Після зніміть вантаж, зробіть виделкою проколи і підрум'яньте ще хвилин 5.
3. Для приготування заливки з'єднайте в глибокій мисці яйця з цукром. Збийте до однорідності. Додайте гарбузове пюре, молоко, щіпку солі і спеції.
4. Акуратно вилийте на корж і відправте в духовку на 30-45 хвилин.
5. Пиріг добре підрум'яниться і проготовілся.
6. Мигдаль з'єднайте з розтопленим маслом, дрібкою солі, сиропом або медом. Перемішайте.
7. Акуратно викладіть горіхи зверху, розрівняйте. Поверніть в духовку (можна під гриль) хвилин 5.
8. Ось така краса!
9. Для подачі можна збити вершки з цукром.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!