Миндальне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Миндальне печиво - це дуже смачна і проста випічка, яка припаде до смаку всім ласунам. Набір продуктів мінімальний, а результат дуже гідний, спробуйте!
Випічка виходить дуже ніжна, ароматна і буквально тане в роті! Приготувати мигдальне печиво за цим рецептом зможе навіть початківець кулінар, порадуйте цим чудовим десертом своїх близьких. Існує кілька різновидів цих ласощів, я пропоную приготувати класичний варіант, впевнена вам сподобається! Це нехитре в приготуванні мигдальне печиво дійсно виходить неймовірно смачним і не залишає нікого байдужим!
- Мигдаль - 100 грам
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 80 грам
- Борошно - 100 грам
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Вершкове масло заздалегідь розм'якшити при кімнатній температурі.
2. Мигдаль подрібніть за допомогою блендера або кавомолки до стану дрібної крихти.
3. Додайте борошно і цукор.
4. Перемішайте і додайте нарізане шматочками м'яке вершкове масло.
5. Замісити м'яке і трохи розсипчасте тісто.
6. Сформуйте з нього ковбаску і наріжте її на шматочки, товщиною близько 5-7 мм.
7. Викладіть печиво на деко, застелене пергаментом і випікайте при 180 градусах близько 12-15 хвилин.
8. Смачне і ароматне мигдальне печиво готове. Подавайте його з чаєм, кави або молоком. Смачного!