Медовик з бананом і ківі
(покроковий рецепт з фото)
За даним рецептом торт виходить дуже м'яким і смачним. Якщо у вас намічається якесь свято, тоді обов'язково його приготуйте. Гості точно будуть в захваті від його смаку.
Медовий торт готується з додаванням банана і ківі. Якщо якісь з фруктів вам не подобаються, тоді сміливо можете використовувати інші. Підійдуть апельсини, ананаси, ягоди вишні. Крем можна зробити сметанний або вершковий.
- Яйця - 2 штуки
- Вершкове масло - 90 грам
- Цукор - 2 склянки
- Крем - 400 грам
- Мед - 40 грам
- Банан - 1 штука
- Ківі - 1 штука
- Ризрихлітель - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 350-400 грам

Підготуйте необхідні інгредієнти.

У каструлю викладіть вершкове масло, додайте мед і стакан цукру.

Перелийте розтоплену масу в миску.

Коли маса трохи охолоне, vbeyte яйця. Перемішайте.

Додайте розпушувач.

Просійте через сито пшеничну муку.

Замісити руками тісто. Воно повинно липнути до рук, тому з борошном не переборщіть. Залиште тісто на 15 хвилин.

Розділити тісто на кульки. Візьміть один з них і розкачайте на пергаментному папері, на якій із зворотного боку намалюйте ручкою коло, використовуючи для допомоги тарілку. Виделкою на коржі зробіть проколи.

Надішліть корж в розігріту до 190 градусів духовку на 4-6 хвилин.

Сметану з'єднайте з рештою склянкою цукру.

Збийте міксером сметану з цукром.

Банан і ківі наріжте кубиками.

Промажьте остиглий корж сметанним кремом.

Викладіть шматочки банана.

Спечіть другий корж, дайте йому охолонути. Промажьте кремом, викладіть тепер ківі.

Таким чином чергуючи коржі з фруктами зберіть весь торт. Верхній корж просто змастіть рясно сметаною. Один корж залиште для прикраси торта.

Подрібніть корж для прикраси в крихту. Посипте торт зверху і продекоріруйте краю.

Дайте торту постояти для просочення 1-2 годину. Потім наріжте його на шматки і подавайте до столу.