Медовик з бананом і ківі
(покроковий рецепт з фото)
За даним рецептом торт виходить дуже м'яким і смачним. Якщо у вас намічається якесь свято, тоді обов'язково його приготуйте. Гості точно будуть в захваті від його смаку.
Медовий торт готується з додаванням банана і ківі. Якщо якісь з фруктів вам не подобаються, тоді сміливо можете використовувати інші. Підійдуть апельсини, ананаси, ягоди вишні. Крем можна зробити сметанний або вершковий.
- Яйця - 2 штуки
- Вершкове масло - 90 грам
- Цукор - 2 склянки
- Крем - 400 грам
- Мед - 40 грам
- Банан - 1 штука
- Ківі - 1 штука
- Ризрихлітель - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 350-400 грам
Підготуйте необхідні інгредієнти.
У каструлю викладіть вершкове масло, додайте мед і стакан цукру.
Перелийте розтоплену масу в миску.
Коли маса трохи охолоне, vbeyte яйця. Перемішайте.
Додайте розпушувач.
Просійте через сито пшеничну муку.
Замісити руками тісто. Воно повинно липнути до рук, тому з борошном не переборщіть. Залиште тісто на 15 хвилин.
Розділити тісто на кульки. Візьміть один з них і розкачайте на пергаментному папері, на якій із зворотного боку намалюйте ручкою коло, використовуючи для допомоги тарілку. Виделкою на коржі зробіть проколи.
Надішліть корж в розігріту до 190 градусів духовку на 4-6 хвилин.
Сметану з'єднайте з рештою склянкою цукру.
Збийте міксером сметану з цукром.
Банан і ківі наріжте кубиками.
Промажьте остиглий корж сметанним кремом.
Викладіть шматочки банана.
Спечіть другий корж, дайте йому охолонути. Промажьте кремом, викладіть тепер ківі.
Таким чином чергуючи коржі з фруктами зберіть весь торт. Верхній корж просто змастіть рясно сметаною. Один корж залиште для прикраси торта.
Подрібніть корж для прикраси в крихту. Посипте торт зверху і продекоріруйте краю.
Дайте торту постояти для просочення 1-2 годину. Потім наріжте його на шматки і подавайте до столу.