Манник «Зебра»
(покроковий рецепт з фото)
Маннік "зебра" - дуже популярна випічка серед домашніх кулінарів. Але якщо ви ще не пробували такі ласощі, тоді швидше дивіться рецепт!
Рецепт приготування манника "зебра" з розряду "гості на порозі" . Готувати його дуже просто, до того ж швидко, а покрокова інструкція дозволить без праці впоратися з цим завданням. Успіхів!
- Манька - 120 грам
- Борошно - 120 грам
- Цукор - 120 грам
- Яйця - 3 штуки
- Какао - 3 Ст. Ложки
- Крем - 250 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка (для змащування форми перед випічкою)
- Розпушувач - 2 чайних ложки (без гірки)
- Сіль - 1-2 Щепоток
- Ваніль - 0, 5 чайних ложки
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
Підготуйте інгредієнти.
Всипте манку до сметані.
Розмішайте і дайте настоятися 10-15 хвилин.
Вбийте в миску три яйця, додайте до них сіль і цукор.
Збийте яйця з цукром в пишну масу.
Додайте борошно і розпушувач і знову збийте до однорідного стану.
Додайте до тесту манку зі сметаною, знову збийте до однорідного стану. Розділіть отримане тісто навпіл.
В одну половину додайте какао, ваніль і корицю. Змішайте до однорідного стану.
Форму змастіть рослинною олією, по черзі, в центр форми викладайте по одній столовій ложці білу і шоколадну масу.
Викладайте тісто таким чином до самого кінця.
Можна взяти зубочистку і з'єднати смужки тесту в візерунок. Випікайте маннік в розігрітій духовці при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин.
Готовий маннік викладіть на блюдо, дайте йому трохи охолонути.
Приємного чаювання!