Рецепт Манник «Зебра» фото

Манник «Зебра»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи, Манька
Рецепти без шкоди
На полуденок, На сніданок
Випічка, Манник

Маннік "зебра" - дуже популярна випічка серед домашніх кулінарів. Але якщо ви ще не пробували такі ласощі, тоді швидше дивіться рецепт!

Рецепт приготування манника "зебра" з розряду "гості на порозі" . Готувати його дуже просто, до того ж швидко, а покрокова інструкція дозволить без праці впоратися з цим завданням. Успіхів!

  • Манька - 120 грам
  • Борошно - 120 грам
  • Цукор - 120 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Какао - 3 Ст. Ложки
  • Крем - 250 грам
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка (для змащування форми перед випічкою)
  • Розпушувач - 2 чайних ложки (без гірки)
  • Сіль - 1-2 Щепоток
  • Ваніль - 0, 5 чайних ложки
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
маннік
Підготуйте інгредієнти.
маннік
Всипте манку до сметані.
маннік
Розмішайте і дайте настоятися 10-15 хвилин.
маннік
Вбийте в миску три яйця, додайте до них сіль і цукор.
маннік
Збийте яйця з цукром в пишну масу.
маннік
Додайте борошно і розпушувач і знову збийте до однорідного стану.
маннік
Додайте до тесту манку зі сметаною, знову збийте до однорідного стану. Розділіть отримане тісто навпіл.
маннік
В одну половину додайте какао, ваніль і корицю. Змішайте до однорідного стану.
маннік
Форму змастіть рослинною олією, по черзі, в центр форми викладайте по одній столовій ложці білу і шоколадну масу.
маннік
Викладайте тісто таким чином до самого кінця.
маннік
Можна взяти зубочистку і з'єднати смужки тесту в візерунок. Випікайте маннік в розігрітій духовці при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин.
маннік
Готовий маннік викладіть на блюдо, дайте йому трохи охолонути.
маннік
Приємного чаювання!

Схожі рецепти