Рецепт Лінивий пиріг з яблуками фото

Лінивий пиріг з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 10
Час приготування: 40 хв.

Смачний і простий рецепт, як приготувати ледачий пиріг з яблуками. Готувати його надзвичайно просто і швидко. Він відмінно підійде для ранкового чаювання або для святкового столу.

Опис приготування:

Це, мабуть, найпростіший і швидкий в приготуванні пиріг. Всі інгредієнти необхідно змішати і випікати в духовці. Яблука краще брати твердих сортів і кисло-солодкі, так смак буде більш цікавим, хоча кожен вибирає для себе своє. Для десерту беремо: яблука, борошно, цукор, манку, олія, корицю і упаковку розпушувача. Прямуємо покрокової фото-інструкції і приступаємо до приготування.

  • Борошно - 125 грам
  • Цукор - 125 грам
  • Манька - 125 грам
  • Розпушувач для тіста - 1 штука
  • Олія - 80 грам
  • Яблука - 500 грам
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
лінивий пиріг з яблуками - фото крок 1
1. Просіваємо борошно в миску, потім додаємо упаковку розпушувача, 60 грамів цукру і манну крупу.
лінивий пиріг з яблуками - фото крок 2
2. Яблука подрібнюємо на тертці або за допомогою блендера, додаємо до них корицю, 65 грамів цукру і перемішуємо.
лінивий пиріг з яблуками - фото крок 3
3. Форму, в якій будемо випікати пиріг, змащуємо маслом або застилає папером для випічки. Третю частину сухих інгредієнтів висипаємо на дно і рівномірно розподіляємо, зверху кладемо половину яблучної начинки.
лінивий пиріг з яблуками - фото крок 4
4. Другою частиною борошна з цукром і розпушувачем засипаємо форму, викладаємо яблука, після чого залишками сухої суміші викладаємо останній шар, масло нарізаємо і кладемо шматочками.
лінивий пиріг з яблуками - фото крок 5
5. Пиріг відправляємо в розігрітий до 180-190 градусів духовку на півгодини. Подаємо блюдо гарячим або холодним (прикрашаємо цукровою пудрою). Смачного!

Схожі рецепти