Рецепт Lapsha в Сінгапурі фото

Lapsha в Сінгапурі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти , Локшина
Рецепти без шкоди
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Екзотичні страви дарують нам можливість не тільки розширити свої кулінарні можливості, але і здивувати своїх близьких новими смаковими якостями їжі. Локшина по-сінгапурськи - то, що треба!

Опис приготування:

До вашої уваги - класичний рецепт, який розповість, як приготувати локшину по-сінгапурськи. Щоб все вийшло, як в оригінальному рецепті, вам доведеться постаратися і дістати всі необхідні інгредієнти. Повірте, що гра варта свічок, адже такої смакоти ви ніколи не пробували!

  • Креветки - 150 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Соус рибний - 2 чайних ложки
  • Локшина рисова - 150 грам
  • Часник - 2 штуки
  • Соус соєвий - 1 Ст. Ложка
  • Вино рисове - 1 Чайна ложка
  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 0, 3 чайних ложки
  • Перець білий - 0, 3 чайних ложки
  • Бекон - 150 грам
  • Лук білий - 1/3 штуки
  • Перець болгарський - 1/2 штуки
  • Гоорошек зелений - 12 штук
  • Морква - 1/2 штуки
  • Каррі - 1 Ст. Ложка
  • Олія кунжутна - 2 чайних ложки
  • Цибуля зелена - 2 штуки
Lapsha в Сінгапурі - фото крок 1
Креветки попередньо промийте та висушіть. Залийте рослинним маслом і рибним соусом, помістіть маринуватися в холодильник. Рисову локшину заливаємо окропом на 5 хвилин, потім зливаємо воду і промиваємо локшину під холодною водою. Розрізаємо локшину навпіл.
Lapsha в Сінгапурі - фото крок 2
У воке розігріваємо олію. Обсмажуємо 10 секунд яйця, перемішуючи їх лопаткою, щоб вони розділилися на шматочки.
Lapsha в Сінгапурі - фото крок 3
Перекладаємо яйця в окрему ємність. Вок промиваємо, знову розігріваємо в ньому масло і викладаємо креветки. Обсмажуємо 30 секунд.
Lapsha в Сінгапурі - фото крок 4
Нарізаємо слайсами цибулю і бекон, засипаємо все на сковороду. roza_ker 30 секунд і додаємо нарізану таким же чином перець і моркву. Висипаємо горошок. Засипаємо каррі і сіль. Обсмажуємо до готовності овочів. Пересипаємо все до яєць.
Lapsha в Сінгапурі - фото крок 5
Проводимо очистку вока. Розігріваємо в ньому ще масло і викладаємо локшину. Обсмажуємо 30 секунд і додаємо соєвий соус, подрібнений часник і рисове вино з білим перцем.
Lapsha в Сінгапурі - фото крок 6
Перемішуємо і смажимо ще 30 секунд, після чого викладаємо раніше обсмажені інгредієнти. Обсмажуємо разом ще 30 секунд, помішуючи.
Lapsha в Сінгапурі - фото крок 7
Перед подачею на стіл додайте зелень і кунжутне масло. Смачного!