Lapsha в Сінгапурі
(покроковий рецепт з фото)
Екзотичні страви дарують нам можливість не тільки розширити свої кулінарні можливості, але і здивувати своїх близьких новими смаковими якостями їжі. Локшина по-сінгапурськи - то, що треба!
До вашої уваги - класичний рецепт, який розповість, як приготувати локшину по-сінгапурськи. Щоб все вийшло, як в оригінальному рецепті, вам доведеться постаратися і дістати всі необхідні інгредієнти. Повірте, що гра варта свічок, адже такої смакоти ви ніколи не пробували!
- Креветки - 150 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Соус рибний - 2 чайних ложки
- Локшина рисова - 150 грам
- Часник - 2 штуки
- Соус соєвий - 1 Ст. Ложка
- Вино рисове - 1 Чайна ложка
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 0, 3 чайних ложки
- Перець білий - 0, 3 чайних ложки
- Бекон - 150 грам
- Лук білий - 1/3 штуки
- Перець болгарський - 1/2 штуки
- Гоорошек зелений - 12 штук
- Морква - 1/2 штуки
- Каррі - 1 Ст. Ложка
- Олія кунжутна - 2 чайних ложки
- Цибуля зелена - 2 штуки

Креветки попередньо промийте та висушіть. Залийте рослинним маслом і рибним соусом, помістіть маринуватися в холодильник. Рисову локшину заливаємо окропом на 5 хвилин, потім зливаємо воду і промиваємо локшину під холодною водою. Розрізаємо локшину навпіл.

У воке розігріваємо олію. Обсмажуємо 10 секунд яйця, перемішуючи їх лопаткою, щоб вони розділилися на шматочки.

Перекладаємо яйця в окрему ємність. Вок промиваємо, знову розігріваємо в ньому масло і викладаємо креветки. Обсмажуємо 30 секунд.

Нарізаємо слайсами цибулю і бекон, засипаємо все на сковороду. roza_ker 30 секунд і додаємо нарізану таким же чином перець і моркву. Висипаємо горошок. Засипаємо каррі і сіль. Обсмажуємо до готовності овочів. Пересипаємо все до яєць.

Проводимо очистку вока. Розігріваємо в ньому ще масло і викладаємо локшину. Обсмажуємо 30 секунд і додаємо соєвий соус, подрібнений часник і рисове вино з білим перцем.

Перемішуємо і смажимо ще 30 секунд, після чого викладаємо раніше обсмажені інгредієнти. Обсмажуємо разом ще 30 секунд, помішуючи.

Перед подачею на стіл додайте зелень і кунжутне масло. Смачного!