Курка з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.
Як не крути, але курка з грибами в домашніх умовах давно вже визнана лідером на кожній кухні, - ви просто зобов'язані навчиться готувати це просте, швидке, універсальне, і дуже смачна страва!
Опис приготування:
Такий простий рецепт курки з грибами відмінно підійде як для святкових обідів, так і в якості цікавого доповнення до вже набридлі гарнірів. Таке блюдо відмінно поєднується і з макаронами, і з картоплею, і з рисом, - надайте звичайному обіду нотки французької ніжною кухні, адже тепер і дізнався, як приготувати курку з грибами!
- Куряче філе - 500 грам
- Печериці - 300 грам
- Крем - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Приправи - За смаком
1. Курку розморозимо, промиємо під проточною водою, трохи обсушити і наріжемо невеликими шматочками.
2. Цибулю дрібно шаткуємо, або нарізаємо півкільцями.
3. Гриби можна нарізати досить крупно.
4. У мисці змішаємо гриби з цибулею, приправами і половиною сметани.
5. Тушкуємо цю суміш в сотейнику, постійно помішуючи, близько 5-10 хвилин.
6. Окремо обсмажити курку, посолити і поперчити її.
7. Курку разом із залишками жиру зі сковороди додамо в сотейник. Заливаємо сметаною, і тушкуємо під кришкою 20-30 хвилин до готовності.