Рецепт Курка по-східному фото

Курка по-східному
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Курка по-східному - національне китайське блюдо. Дуже добре підходить для любителів східної кухні. Благодаря соевому соусу и винному уксусу, курка виходить м'якою і соковитою!

Опис приготування:

До вашої уваги - рецепт курки по-східному. Вперше це блюдо я спробувала в ресторані східної кухні - настільки сподобалося, що не полінувалася знайти рецепт і приготувати вдома. Вийшло не гірше, ніж у ресторанного шефа Блюдо виходить гостро-солодким. Готується легко і не довго. Курку по-східному найкраще подавати з трохи підсоленим або ж прісним вареним рисом.

  • Філе курячої грудки - 450 грам
  • Кукурудзяний крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Кунжутну олію - 2 Ст. Ложки
  • Пучок зеленої цибулі - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Червоний перець - 0, 5 чайних ложки
  • Імбир - 0, 5 чайних ложки (можете використовувати приправу з імбиру.)
  • Винний оцет - 1, 5 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 1, 5 Ст. Ложки
  • Цукор - 3 чайних ложки
  • Арахіс - 75 грам (заздалегідь його трохи обсмажте.)
курка по-східному - фото крок 1
Курку наріжте рівними шматочками і змішайте з кукурудзяним крохмалем. Дайте трохи постояти.
курка по-східному - фото крок 2
Потім обсмажте курку рівномірно з усіх боків на кунжутному маслі.
курка по-східному - фото крок 3
Додайте до обсмаженою шматочках курки рубаний зелений лук, роздавлений часник і спеції (перець і імбир).
курка по-східному - фото крок 4
Змішайте соєвий соус, винний оцет і цукор.
курка по-східному - фото крок 5
Додайте до курки горішки і залийте все отриманим соусом. Тушкуйте курку до повної готовності.

Схожі рецепти