Рецепт Криспи крим пончики фото

Криспи крим пончики
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Рецепти для схуднення
На полуденок
Випічка, Пончики

Найпопулярніше американське ласощі вже давно стало улюбленим і в нашій країні. Соковиті, повітряні, солодкі і неймовірно смачні пончики. Записуйте рецепт, як приготувати кріспі крим пончики.

Такий десерт не рахується дієтичним або корисним, однак найголовнішою його особливістю є його смак. Такі пончики сподобаються всім без винятку, тому готувати їх доведеться багато. Існують кілька варіантів приготування глазурі, розповім про один з них.

  • Сухі дріжджі - 14 грам
  • Вода - 70 мілілітрів(50 мілілітрів для тесту, 4 столові ложки для глазурі)
  • Молоко - 350 мілілітрів
  • Цукор - 100 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Яйце - 2 штуки
  • Маргарин - 75 грам
  • Борошно - 575 грам
  • Олія - 75 грам
  • Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
  • Ваніль - 1 штука
  • Шоколадна помадка - За смаком
криспи крим пончики - фото крок 1
1. Воду нагріваємо до 45-50 градусів, наливаємо в миску і насипаємо дріжджі, залишаємо на 5 хвилин. У великій мисці змішуємо замочені дріжджі, додаємо тепле молоко, цукровий пісок, сіль, яйця, маргарин і половину всієї муки, змішуємо до однорідної консистенції. Насипаємо порційно решту борошна і вимішуємо тісто. Перекладаємо в змащену олією миску і залишаємо відпочивати при кімнатній температурі до збільшення маси в 2-3 рази. Готове тісто розгортаємо тонко, вирізаємо з нього необхідні форми.
криспи крим пончики - фото крок 2
2. У глибоку каструлю наливаємо рослинне масло і гарненько розігріваємо його. У гарячому маслі обсмажуємо пончики до золотистої скоринки.
криспи крим пончики - фото крок 3
3. Відкидаємо пончики на паперовий рушник, щоб пішов зайвий жир.
криспи крим пончики - фото крок 4
4. Для приготування глазурі розтопити масло, додамо до нього цукрову пудру і ваніль, розмішуємо віночком. Прибираємо з вогню, додаємо по одній ложці гарячу воду. Кожен пончик занурюємо в отриману глазур і прибираємо на решітку, щоб стекла зайва, і поливаємо шоколадною помадкою.

Схожі рецепти