Криспи крим пончики
(покроковий рецепт з фото)
Найпопулярніше американське ласощі вже давно стало улюбленим і в нашій країні. Соковиті, повітряні, солодкі і неймовірно смачні пончики. Записуйте рецепт, як приготувати кріспі крим пончики.
Такий десерт не рахується дієтичним або корисним, однак найголовнішою його особливістю є його смак. Такі пончики сподобаються всім без винятку, тому готувати їх доведеться багато. Існують кілька варіантів приготування глазурі, розповім про один з них.
- Сухі дріжджі - 14 грам
- Вода - 70 мілілітрів(50 мілілітрів для тесту, 4 столові ложки для глазурі)
- Молоко - 350 мілілітрів
- Цукор - 100 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Яйце - 2 штуки
- Маргарин - 75 грам
- Борошно - 575 грам
- Олія - 75 грам
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
- Ваніль - 1 штука
- Шоколадна помадка - За смаком
1. Воду нагріваємо до 45-50 градусів, наливаємо в миску і насипаємо дріжджі, залишаємо на 5 хвилин. У великій мисці змішуємо замочені дріжджі, додаємо тепле молоко, цукровий пісок, сіль, яйця, маргарин і половину всієї муки, змішуємо до однорідної консистенції. Насипаємо порційно решту борошна і вимішуємо тісто. Перекладаємо в змащену олією миску і залишаємо відпочивати при кімнатній температурі до збільшення маси в 2-3 рази. Готове тісто розгортаємо тонко, вирізаємо з нього необхідні форми.
2. У глибоку каструлю наливаємо рослинне масло і гарненько розігріваємо його. У гарячому маслі обсмажуємо пончики до золотистої скоринки.
3. Відкидаємо пончики на паперовий рушник, щоб пішов зайвий жир.
4. Для приготування глазурі розтопити масло, додамо до нього цукрову пудру і ваніль, розмішуємо віночком. Прибираємо з вогню, додаємо по одній ложці гарячу воду. Кожен пончик занурюємо в отриману глазур і прибираємо на решітку, щоб стекла зайва, і поливаємо шоколадною помадкою.