Ковбаса з пшениці
(покроковий рецепт з фото)
Ковбаса з пшениці - популярне вегетаріанське блюдо, яке нітрохи не поступається м'ясному аналогу за смаковими якостями. Його можна приготувати, щоб урізноманітнити меню святкового столу.
Хочете навчитися готувати ковбасу із пшениці? Ця страва стане незамінним, якщо ви дотримуєтеся вегетаріанської дієти. Під час посту ви можете порадувати і здивувати таким смачним блюдом всіх своїх гостей, навіть справжніх прівіред.
- Пшениця - 800 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Буряк - 1 штука
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Спеції для фаршу - 1 Ст. Ложка
- Часник - 6 зубчиків
- Сіль - 1, 5 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - 1/2 чайних ложки
Насамперед вам необхідно залити пшеницю окропом в каструлі, закрити кришкою і залишити на ніч. Вранці злийте з пшениці воду і двічі перекрутити зерна через м'ясорубку. До отриманого фару додайте терту на дрібній тертці буряк, рубаний лук, часник, спеції і сіль. Гарненько все перемішайте. З отриманого фаршу скачайте ковбаски і загорніть їх у харчову плівку.
Фарш має вийти дуже солоним і з великою кількістю спецій. Справа в тому, що при варінні його смак стане набагато менш вираженим. Кидайте ковбаски в киплячу воду по черзі і варіть на повільному вогні півгодини.
Коли ковбаски зваряться, дістаньте їх з окропу і покладіть на тарілку остигати. Остигнули ковбаски розгорніть, звільнивши від харчової плівки, наріжте на невеликі шматочки товщиною в півсантиметра. Викладіть вегетаріанську ковбасу на блюдо і подавайте до столу.