Коржі з куркою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 20 хв.
Коржі з начинкою - самі по собі дуже самодостатня страва. Але вони відмінно підійдуть і в якості доповнення до бульйону або легкому супу. Беріть на замітку рецепт!
Опис приготування:
При наявності всіх інгредієнтів, процес приготування коржів буде дуже швидким. Тесто бездрожжевое, НЕ клопітка. Начинку можна змінити, але головне, щоб вона була не"мокра" .
- Кефір - 200 мілілітрів(2, 5% жирності)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Розпушувач для тіста - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1/4 чайних ложки
- Сир - 250 грам(150 грам в тісто і 100 грам в начинку)
- Борошно пшеничне - 400 грам
- Куряче філе - 400 грам (відварне)
- Зелень - 30 грам
Підготуйте необхідні інгредієнти.
У глибоку миску налийте кефір. Додайте сіль, цукор, розпушувач і перемішайте.
Натріть сир. Для тесту відміряйте 150 грам.
У кефірну частина додайте тертий сир (150 грам) і мука.
Замісити тісто. Спочатку може здатися, що недостатньо рідини, але продовжуйте замішувати. Через кілька хвилин, тісто збереться в грудку. Підготовлене тісто накрийте серветкою і дайте йому"відпочити" 30 хвилин.
Поки дозріває тісто, підготуйте начинку.
Наріжте відварене куряче філе дрібними кубиками.
Наріжте відварене куряче філе дрібними кубиками.
У мисці змішайте куряче філе, нарізану зелень і тертий сир (100 грам).
Після закінчення часу розділіть тісто на 4 рівні частини.
Візьміть одну частину тіста і розкачати в тонкий пласт. На силіконовому килимку, Підпис борошном не потрібно. Якщо ви розкочуєте на столі, злегка присипте стіл борошном.
Начинку візуально розділіть на 4 частини.
Викладіть на середину розкачане пласта начинку.
Викладіть на середину розкачане пласта начинку.
Прикрийте верхньою частиною пласта начинку, далі закривайте рухаючись по колу, кожен раз прикриваючи середину пласта.
В результаті у вас повинен вийти"конверт" .
Переверніть його швом вниз.
Переверніть його швом вниз.
Злегка натискаючи на качалку, прокатайте. Слідкуйте, щоб коржик не порвалася.
Обсмажте корж на рослинному маслі або на сковороді гриль.
З двох боків до рум'яного кольору.
Обсмажені коржі на маслі позбавте від надлишків, проклавши кожну серветкою.
Готові коржі подавайте до столу. Смачного!