Коржі з куркою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Коржі з начинкою - самі по собі дуже самодостатня страва. Але вони відмінно підійдуть і в якості доповнення до бульйону або легкому супу. Беріть на замітку рецепт!
При наявності всіх інгредієнтів, процес приготування коржів буде дуже швидким. Тесто бездрожжевое, НЕ клопітка. Начинку можна змінити, але головне, щоб вона була не "мокра" .
- Кефір - 200 мілілітрів(2, 5% жирності)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Розпушувач для тіста - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1/4 чайних ложки
- Сир - 250 грам(150 грам в тісто і 100 грам в начинку)
- Борошно пшеничне - 400 грам
- Куряче філе - 400 грам (відварне)
- Зелень - 30 грам
Підготуйте необхідні інгредієнти.
У глибоку миску налийте кефір. Додайте сіль, цукор, розпушувач і перемішайте.
Натріть сир. Для тесту відміряйте 150 грам.
У кефірну частина додайте тертий сир (150 грам) і мука.
Замісити тісто. Спочатку може здатися, що недостатньо рідини, але продовжуйте замішувати. Через кілька хвилин, тісто збереться в грудку. Підготовлене тісто накрийте серветкою і дайте йому "відпочити" 30 хвилин.
Поки дозріває тісто, підготуйте начинку.
Наріжте відварене куряче філе дрібними кубиками.
Наріжте відварене куряче філе дрібними кубиками.
У мисці змішайте куряче філе, нарізану зелень і тертий сир (100 грам).
Після закінчення часу розділіть тісто на 4 рівні частини.
Візьміть одну частину тіста і розкачати в тонкий пласт. На силіконовому килимку, Підпис борошном не потрібно. Якщо ви розкочуєте на столі, злегка присипте стіл борошном.
Начинку візуально розділіть на 4 частини.
Викладіть на середину розкачане пласта начинку.
Викладіть на середину розкачане пласта начинку.
Прикрийте верхньою частиною пласта начинку, далі закривайте рухаючись по колу, кожен раз прикриваючи середину пласта.
В результаті у вас повинен вийти "конверт" .
Переверніть його швом вниз.
Переверніть його швом вниз.
Злегка натискаючи на качалку, прокатайте. Слідкуйте, щоб коржик не порвалася.
Обсмажте корж на рослинному маслі або на сковороді гриль.
З двох боків до рум'яного кольору.
Обсмажені коржі на маслі позбавте від надлишків, проклавши кожну серветкою.
Готові коржі подавайте до столу. Смачного!