Коктейль з персикового пюре
(покроковий рецепт з фото)
Ароматний коктейль з персикового пюре з шампанським - ідеальний напій не тільки для вечірки на честь дня народження, але і для будь-якого іншого свята. Готується він за 10 хвилин при наявності блендера.
Барвистий напій обов'язково сподобається за смаком прекрасним дамам, які захочуть продовження, тому заздалегідь придбайте кілька пляшок шампанського і помістіть їх в холодильник. Коктейль заздалегідь не готується - в ньому цінуються бульбашки шампанського. У зиязикай час напій можна приготувати з консервованих персиків.
- Шампанське - 300 мілілітрів
- Персик - 2 штуки
- Лід - 3-4 штук
- Цукор - 2 чайних ложки
Підготуйте зазначені інгредієнти. З 1 порцію коктейлю потрібно 1 персик і 150 мл. Шампанського, кубик льоду, 1 ç.l. Цукрового піску. Шампанське заздалегідь охолодіть в холодильнику.
Персики промийте і очистіть від шкірки, наріжте м'якоть дрібними частинами в блюдце або відразу ж в чашу блендера. Найкраще використовувати глечик блендер для створення коктейлів.
Викладіть м'якоть в чашу разом з льодом, всипте цукровий пісок. За бажанням можна використовувати квітковий мед, якщо його аромат не дуже яскравий і терпкий.
Наполягати навколо 50 мл. Шампанського і подрібніть все вміст чаші в пюре. Весь обсяг шампанського відразу не додавайте, інакше у вас в напої будуть плавати шматочки персика.
Після того, як пюре буде готове, влийте решту алкоголь. Збийте коктейль протягом 1-2 хвилин на пульсуючому режимі.
Прикрасьте келихи для подачі скибочками персика, влийте в них приготований напій і відразу ж подавайте до столу.