Рецепт Коктейль з персикового пюре фото

Коктейль з персикового пюре
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Фрукти , Персик
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Фуршет
Напої , Алкогольні , Коктейлі
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 10 хв.

Ароматний коктейль з персикового пюре з шампанським - ідеальний напій не тільки для вечірки на честь дня народження, але і для будь-якого іншого свята. Готується він за 10 хвилин при наявності блендера.

Опис приготування:

Барвистий напій обов'язково сподобається за смаком прекрасним дамам, які захочуть продовження, тому заздалегідь придбайте кілька пляшок шампанського і помістіть їх в холодильник. Коктейль заздалегідь не готується - в ньому цінуються бульбашки шампанського. У зиязикай час напій можна приготувати з консервованих персиків.

  • Шампанське - 300 мілілітрів
  • Персик - 2 штуки
  • Лід - 3-4 штук
  • Цукор - 2 чайних ложки
коктейль з персикового пюре - фото крок 1
Підготуйте зазначені інгредієнти. З 1 порцію коктейлю потрібно 1 персик і 150 мл. Шампанського, кубик льоду, 1 ç.l. Цукрового піску. Шампанське заздалегідь охолодіть в холодильнику.
коктейль з персикового пюре - фото крок 2
Персики промийте і очистіть від шкірки, наріжте м'якоть дрібними частинами в блюдце або відразу ж в чашу блендера. Найкраще використовувати глечик блендер для створення коктейлів.
коктейль з персикового пюре - фото крок 3
Викладіть м'якоть в чашу разом з льодом, всипте цукровий пісок. За бажанням можна використовувати квітковий мед, якщо його аромат не дуже яскравий і терпкий.
коктейль з персикового пюре - фото крок 4
Наполягати навколо 50 мл. Шампанського і подрібніть все вміст чаші в пюре. Весь обсяг шампанського відразу не додавайте, інакше у вас в напої будуть плавати шматочки персика.
коктейль з персикового пюре - фото крок 5
Після того, як пюре буде готове, влийте решту алкоголь. Збийте коктейль протягом 1-2 хвилин на пульсуючому режимі.
коктейль з персикового пюре - фото крок 6
Прикрасьте келихи для подачі скибочками персика, влийте в них приготований напій і відразу ж подавайте до столу.

Схожі рецепти