Коктейль з граппой
(покроковий рецепт з фото)
Прийшла пора пити коктейлі, адже літо в самому розпалі! І сьогодні я покажу, як приготувати коктейль з граппой. Смачний персиковий напій не залишить байдужим нікого! рекомендую!
Цей коктейльчик у нас алкогольний, тому вживати його можна тільки дорослим. Мені здається, рецепт ідеальний як для пишних торжеств, так і для скромних посиденьок. Ми з подругами часто готуємо такий коктейль. Це для нас - запорука успішного вечора!
- Персики - 8 штук
- Сухе ігристе вино - 1 штука (пляшка)
- Цукровий пісок - 100 грам
- Граппа - 50 мілілітрів
Персики моєму, нарізати половинки, кісточки прибираємо. Засипаємо фрукти цукром і відправляємо їх в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.
Збиваємо остиглі фрукти в блендері. Перетираємо їх через дрібне ситечко. Шкірку не використовуємо, її можна відразу з'їсти.
Наповнюємо келишок персикової пюрешку. Наливаємо туди ж холодне вино і граппу. Насолоджуємося смаком і розслабляємося!