Рецепт Коктейль «Мохіто» алкогольний фото

Коктейль «Мохіто» алкогольний
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Зелень , М'ята
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , Літні , Фуршет
Солодке , Напої , Алкогольні , Коктейлі
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 хв.

Хороший коктейль прикрасить будь-яку вечірку! сьогодні розповім, як приготувати алкогольний коктейль «Мохіто». Буде смачно - то, що потрібно для приємного літнього вечора в дружній компанії!

Опис приготування:

Класичний «Мохіто» готують на основі рому, лайма і м'яти. До нього кладуть подрібнений лід або кубики льоду. Цей напій часто подають в літніх барах, ресторанах, кафе. Є варіації з використанням лимона, а також без м'яти. Напій приємно освіжає і розслабляє, спробуйте!

  • Кубинський ром - 40 мілілітрів
  • Сік лайма - 30 мілілітрів
  • М'ята - 7 штук (листя)
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Лід - За смаком
коктейль
1. Вимийте листя дикої м'яти (у неї приємний і тонкий аромат), зімніть їх трохи і викладіть листя в стакан.
коктейль
2. У склянку викладіть цукор, ром і сік лайма. За допомогою маточки розімніть вміст склянки.
коктейль
3. Заповніть склянку льодом і додайте гілочку м'яти. Подавайте напій відразу після приготування.

Схожі рецепти