Кавовий рулет
(покроковий рецепт з фото)
Це рулет з ніжним і ароматним тестом і великою кількістю смачної корисної начинки. Ну хто ж відязикаться від такого? правильно, ніхто! Тому прямо зараз будемо готувати.
При всьому своєму великому наборі продуктів, ці рулети робляться дуже просто і швидко. Курагу і фініки можна просто дрібно подрібнити ножем. Якщо сухофрукти жорсткі, можна замочити їх на 10 хвилин у гарячій воді, а потім віджати. Каву краще брати дрібний, щоб краще розчинився в воді. Смачного!
- Борошно - 530 грам
- Крем 25% - 200 грам
- Вершкове масло - 120 грам
- Цукор - 100 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Розчинна кава - 2 чайних ложки
- Коньяк - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Чорнослив - 200 грам
- Ізюм - 130 грам
- Фініки - 140 грам
- Горіхи волоські - 70 грам
- Жовток яєчний - 1 штука
- Ванільний цукор - 1/2 чайних ложки
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
- Мак - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Збийте яйця з цукром в пишну масу.
Додайте борошно, розпушувач і розтоплене масло. Перемішайте.
Сметану змішайте з коньяком і кавою до однорідної маси. Додайте до борошняної масі.
Замісити м'яке тісто. Покладіть в пакет і приберіть в холодильник на 20 хвилин.
Для начинки порубати горіхи, подрібніть курагу і фініки без кісточок в блендері. Додайте м'який родзинки і перемішайте.
Розділити тісто 3 частини.
Розкачайте кожну частину в овал і покладіть на край начинку.
Поверніть в рулет і перекладіть на деко, застелений папером для випічки.
Змішайте жовток і ванільний цукор, змастіть верх рулетів. Зробіть насічки на поверхні.
Змішайте мак і кунжут. Посипте верх рулетів.
Випікайте в гарячій духовці при 180 градусах протягом 30 хвилин до рум'яної скоринки.
Остудіть, розріжте і подавайте.
Смачного!