«картопля» з печива
(покроковий рецепт з фото)
Тістечко "картошка" - це всіма улюблені ласощі родом прямо з дитинства. Готувати його зовсім нескладно, тому ви можете радувати себе і своїх близьких смачним тістечком хоч кожен день.
Якщо намічається прихід гостей, яких ви хочете почастувати чимось простим, але смачним, раджу дізнатися, як приготувати "картоплю" з печива. Просто уважно прочитайте цей рецепт. Таке ласощі можна зробити дуже швидко. Тістечка добре зберігаються в холодильнику і прикрашають собою святковий стіл.
- Печиво - 300 грам
- Шоколад молочний - 150 грам
- Молоко - 200 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Какао-порошок - 3 Ст. Ложки
- Вафлі - 90 грам
- Коньяк - 50 мілілітрів
- Кокосова стружка - За смаком
Те ж саме зробіть і з вафлями. Краще використовувати класичний "артек" без смакових добавок і ароматизаторів.
Всипте до суміші какао-порошок. Знову збийте все до повної однорідності. Додайте коньяк, не перестаючи збивати. Якщо ви будете пригощати тістечками дітей, то використовуйте безалкогольну роязик есенцію.