Голубці дієтичні
(покроковий рецепт з фото)
Дієта - це не тільки фрукти і каші. Але і смачні гарячі страви, поживні, але не калорійні. Переконуємося в цьому з рецептом голубців дієтичних.
Голубці, якщо їх приготувати на пару, взагалі не будуть сильно калорійними. Адже страви на пару - це завжди запорука здорового і низькокалорійного харчування. Для приготування голубців дієтичних раджу брати змішаний фарш, можна самому зробити. Половина свинини нежирної і яловичина, якомога більше яловичини. На таку кількість фаршу середнього качана капусти більш, ніж достатньо.
- Фарш - 800 грам
- Цибуля - 2-3 штук
- Мал - 0, 75 склянки
- Вершки або сметана - 200 мілілітрів
- Молоко - 100 мілілітрів
- Капуста - 1 штука
- Томатна паста - 2-3 Ст. Ложок
Відваріть до напівготовності листя капусти, дайте їм стекти. У фарш додайте рис, теж відварений до напівготовності. А також подрібнену цибулю, спеції. Все перемішайте.
Загортаємо начинку в листя щільно, викладаємо в каструлю (tushilku, пароварку, мультиварку).
Змішайте сметану, вершки, спеції і томатну пасту.
Заливаємо голубці соусом. Ставимо на вогонь. Коли закипить, вогонь зменшите. Можете водичку підливати, якщо буде випаровуватися.
Ось такі соковиті голубці дієтичні вийшли. Подаємо зі сметаною. Смачного!