Гарбузовий суп мускат
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний крем-суп, з надзвичайно приємним смаком. Цей суп пробуджує любов до гарбузі навіть у тих, хто гарбуз не дуже то й любить…
Кількість порцій: 4
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Гарбуз яркооранжевая - 1/2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Вершкове масло - 100 грам
- Вода кип'ячена - 1 Склянка (можна замінити овочевим або курячим бульйоном)
- Вершки - 1 Склянка(20%)
- Паприка мелена - 1 Чайна ложка
- Порошок каррі - 1 Чайна ложка
- Мускатний горіх - 1/2 чайних ложки
- Перець білий мелений - 1 щіпка (на кінчику ножа)
- Сіль - 1 щіпка (за смаком)
Гарбуз очистити і порізати на кубики. Цибулю і часник дрібно нарізати, спасерувати на 50 г. Масла. Додати шматочки гарбуза, сіль, перець, каррі, muskatny горіх, паприка. Влити воду і тушкувати 20 хвилин.
Овочеву суміш остудити і подрібнити в блендері до отримання однорідної маси. Далі додати вершки.
Розлити по ємностей суп, прикрасити його кунжутною посипкою і хрусткими Кріспа (лучще житніми)