Рецепт Гарбузовий суп мускат фото

Гарбузовий суп мускат
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Гарбуз
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Крем-суп , Супи-пюре
Час приготування: 50 хв.

Ніжний крем-суп, з надзвичайно приємним смаком. Цей суп пробуджує любов до гарбузі навіть у тих, хто гарбуз не дуже то й любить…

Кількість порцій: 4
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Гарбуз яркооранжевая - 1/2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Вода кип'ячена - 1 Склянка (можна замінити овочевим або курячим бульйоном)
  • Вершки - 1 Склянка(20%)
  • Паприка мелена - 1 Чайна ложка
  • Порошок каррі - 1 Чайна ложка
  • Мускатний горіх - 1/2 чайних ложки
  • Перець білий мелений - 1 щіпка (на кінчику ножа)
  • Сіль - 1 щіпка (за смаком)
гарбузовий суп мускат - фото крок 1
Гарбуз очистити і порізати на кубики. Цибулю і часник дрібно нарізати, спасерувати на 50 г. Масла. Додати шматочки гарбуза, сіль, перець, каррі, muskatny горіх, паприка. Влити воду і тушкувати 20 хвилин.
гарбузовий суп мускат - фото крок 2
Овочеву суміш остудити і подрібнити в блендері до отримання однорідної маси. Далі додати вершки.
гарбузовий суп мускат - фото крок 3
Розлити по ємностей суп, прикрасити його кунжутною посипкою і хрусткими Кріспа (лучще житніми)

Схожі рецепти