Рецепт Гарбузове морозиво з печивом фото

Гарбузове морозиво з печивом
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Гарбуз
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти
Для дітей, Десерт
Десерти, Морозиво

Рецепт приготування морозива з гарбузового пюре, Молока, вершків, імбиру, кориці і імбирного печива.

Спробуйте чудове поєднання гарбузового морозива з імбирним печивом.

  • Молока - 2 склянки
  • Кукурудзяного крохмалю - 4 чайних ложки
  • Кукурудзяного сиропу - 2 Ст. Ложки
  • Солі - 1/4 чайних ложки
  • М'якого вершкового сиру - 3 Ст. Ложки
  • Гарбузового пюре - 1 Склянка
  • Меленого імбиру - 1 Чайна ложка
  • Кориці - 1 Чайна ложка
  • Ванільного екстракту - 1 Чайна ложка
  • Віскі - 2 Ст. Ложки (по бажанню)
гарбузове морозиво з печивом - фото крок 1
1. У мисці перемішати 1/4 склянки Молока і кукурудзяний крохмаль, відкласти в сторону. У каструлі перемішати молоко, що залишилося, вершки, цукор, кукурудзяний сироп і сіль. Довести до кипіння на середньому вогні.
гарбузове морозиво з печивом - фото крок 2
2. Варити 4 хвилини, додати крохмальну суміш. Довести до кипіння і варити, помішуючи, поки маса не загусне, близько 2 хвилин.
гарбузове морозиво з печивом - фото крок 3
3. Помістити вершковий сир в миску, влити 1/4 склянки гарячої молочної суміші і збити до однорідної маси. Потім збити з молочною сумішшю.
гарбузове морозиво з печивом - фото крок 4
4. Додати гарбузове пюре, ванільний екстракт, імбир і корицю.
гарбузове морозиво з печивом - фото крок 5
5. Вилити суміш в поліетиленовий мішок, запечатати і занурити в миску з крижаною водою.
гарбузове морозиво з печивом - фото крок 6
6. Залити суміш в машину для морозива і слідувати інструкціям виробника.
гарбузове морозиво з печивом - фото крок 7
7. Викласти морозиво в контейнер для зберігання і заморожувати близько 2 годин в морозильній камері.
гарбузове морозиво з печивом - фото крок 8
8. Прибрати морозиво з морозилки і перемішати з подрібненим імбирним печивом і віскі, якщо використовується. Помістити морозиво назад в морозильну камеру і заморожувати від 2 1/2 годин до 1 тижні.

Схожі рецепти