Гарбузове морозиво з печивом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування морозива з гарбузового пюре, Молока, вершків, імбиру, кориці і імбирного печива.
Спробуйте чудове поєднання гарбузового морозива з імбирним печивом.
- Молока - 2 склянки
- Кукурудзяного крохмалю - 4 чайних ложки
- Кукурудзяного сиропу - 2 Ст. Ложки
- Солі - 1/4 чайних ложки
- М'якого вершкового сиру - 3 Ст. Ложки
- Гарбузового пюре - 1 Склянка
- Меленого імбиру - 1 Чайна ложка
- Кориці - 1 Чайна ложка
- Ванільного екстракту - 1 Чайна ложка
- Віскі - 2 Ст. Ложки (по бажанню)
1. У мисці перемішати 1/4 склянки Молока і кукурудзяний крохмаль, відкласти в сторону. У каструлі перемішати молоко, що залишилося, вершки, цукор, кукурудзяний сироп і сіль. Довести до кипіння на середньому вогні.
2. Варити 4 хвилини, додати крохмальну суміш. Довести до кипіння і варити, помішуючи, поки маса не загусне, близько 2 хвилин.
3. Помістити вершковий сир в миску, влити 1/4 склянки гарячої молочної суміші і збити до однорідної маси. Потім збити з молочною сумішшю.
4. Додати гарбузове пюре, ванільний екстракт, імбир і корицю.
5. Вилити суміш в поліетиленовий мішок, запечатати і занурити в миску з крижаною водою.
6. Залити суміш в машину для морозива і слідувати інструкціям виробника.
7. Викласти морозиво в контейнер для зберігання і заморожувати близько 2 годин в морозильній камері.
8. Прибрати морозиво з морозилки і перемішати з подрібненим імбирним печивом і віскі, якщо використовується. Помістити морозиво назад в морозильну камеру і заморожувати від 2 1/2 годин до 1 тижні.