Фруктовий салат з морозивом
(покроковий рецепт з фото)
Тут я покажу, як приготувати фруктовий салат з морозивом. Це прекрасне ласощі, яке порадує вас своїми свіжістю і прохолодою. Такий салат не тільки смачний, але і досить корисний.
Щоб зробити десерт ароматні, на фрукти можна насипати трохи кориці або ванільного цукру.
За бажанням соус на фрукти можна наливати, коли він ще трохи теплий. Тоді морозиво на ньому трохи підтане і створить смачну підливу.
- Банан - 1 штука
- Ківі - 1 штука
- Персик - 2 штуки
- Мандарин - 2 штуки
- Яблуко - 1 штука
- Груша - 1 штука
- Морозиво - 300 грам
- Заварний крем - 40 грам (напівфабрикат)
- Молоко - 2 склянки
Перший крок - це підготовка фруктів. Вимийте їх і добре висушіть, щоб на них не залишилося зайвої вологи. Потім очистіть шкірку, де це необхідно, і наріжте все фрукти приблизно на однакові шматочки. Чим дрібніше наріжете фрукти, тим більше соку вони дадуть.
Тепер займіться кремом. Одним склянкою молока залийте сухий заварний крем. Я використовую порошок-прлуфабрікат, в якому вже є трохи цукру. Молоко з порошком добре перемішайте, дайте трохи постояти.
Другий стакан молока вилийте в каструльку і доведіть його до кипіння, щоб пішли рясні бульбашки. Гаряче молоко налийте в крем і швидко його перемішайте, щоб отримати гладку ніжну текстуру. Дайте крему охолонути.
Викладіть фрукти в порційні креманки і перемішайте їх. Зверху налийте заварний крем, а потім викладіть на кожну порцію по кульці морозива. За бажанням прикрасити цей десерт можна подрібнений горіх або фруктовими сиропами.