Десерт із сиру
(покроковий рецепт з фото)
Тут я покажу вам, як приготувати десерт з сиру. Це буде легкий вишнево-сирний пиріг, який будемо подавати в скляному стакані. Це дуже просто, але смачно і красиво. Пробуйте!
Такий десерт можна приготувати буквально за 20 хвилин. А якщо перед самою подачею поставити його хвилин на 5 в морозильник, то ласощі освіжить всіх в жаркий день. Вибирайте будь-який сир на ваш смак, але я помітила, що мені більше подобається консистенція і смак сиру середньої жирності в цьому десерті.
- Печиво - 200 грам (бажано брати несолодкий крекер)
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 80 грам
- Сир - 200 грам
- Згущене молоко - 0, 5 штуки (півбанки)
- Сік лимонний - 0, 5 штуки (з половинки лимона)
- Вишневе варення - 4 Ст. Ложки
- Збиті вершки - 4 Ст. Ложки
- Ванілін - За смаком
1
Духовку розігрійте до 180 градусів. У сотейнику змішайте подрібнене в крихту печиво, цукор і вершкове масло. Тепер цю масу викладіть на дно невеликої форми для випічки, гарненько утрамбуйте.
2
Випікайте основу нашого імпровізованого пирога близько 8 хвилин. Потім, коли трохи охолоне, поламайте корж на дрібні шматочки.
3
Сир змішайте зі згущеним молоком і збийте до стану пишної і легкої маси. Потім додайте ванілін і лимонний сік. Добре перемішайте.
4
На дно кожного скляного стаканчика викладіть трохи нашого печива. Потім додаємо товстий шар сирної маси, наверх кладемо варення. Перед подачею прикрашаємо все збитими вершками.