Дайте йому Dadd
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 35 хв.
Для тих, хто любить тайську кухню, розповім зараз, як приготувати Му Дад Дай. Це таке блюдо зі свинини з тофу і свіжими овочами. Дуже цікавий соус доповнить блюдо, і вам обов'язково сподобається!
Опис приготування:
Це дуже цікаве блюдо, і я сподіваюся, цей швидкий і простий рецепт Му Дад Дай вам сподобається. Взагалі, іноді мені здається, що вся тайська кухня - це"кухня на швидку руку" . За який страва не візьмись, все в підсумку змішується в купу і заливається соусом. Варто визнати, в цьому є своя принадність, тому якщо я поспішаю, то завжди згадую про це простому рецепті! Рекомендую і вам!
- Свинина - 100 грам
- Сир тофу - 50 грам
- Курка - 50 грам
- Яйце - 1 штука
- Цибуля зелена - 2 штуки(2 стебла)
- Локшина скляна - 30 грам
- Часник - 2 зубчики
- Горіхи мелені - 2 Ст. Ложки (в оригіналі - арахіс, але я пробувала з волоськими, теж було смачно)
- Кетчуп - 1.5 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Оцет яблучний - 2 Ст. Ложки
- Перець чилі пластівцями - 0.5 чайних ложки
- Морква - 0.5 штуки
1. Подготоваім інгредієнти: м'ясо розморозимо, часник, морква, тофу і цибулю нарізати себе, локшину відварити.
2. На маленькому вогні на сковороді або в сотейнику обсмажити горіхи, потім додамо перець, кетчуп, цукор, соєвий соус і оцет. Доводимо до кипіння і загустіння, постійно помішуючи, щоб цукор розчинився, а перець віддав свій смак. Після цього"гущу" можна викинути, а соус залишимо трохи охолонути.
3. Тепер на кунжутному маслі обсмажити курку, часник і сир тофу. Коли зарум'яняться - вбиваємо яйце, швидко перемішаємо, щоб яйце зчепилося пластівці.
4. Останній штрих - перемішаємо всі інгредієнти. От і все! Смачного!