Датське коричневе печиво
(покроковий рецепт з фото)
Як ми звикли робити печиво? замішуємо тісто, потім розподіляємо його на шматочки і випікаємо в духовці. Але в цьому рецепті останні 2 дії помінялися місцями. Чи це можливо? звичайно!
Для початку вам необхідно прочитати про те, як приготувати датське коричневе печиво. За текстурі воно чимось нагадує щербет з горіхами, тому після випічки спокійно нарізається на порційні частини. І за кольором воно точно таке ж, від цього і його назва. Смак у випічки яскравий завдяки спецій.
- Вершкове масло - 250 грам
- Коричневий цукор - 250 грам
- Цукровий сироп - 125 грам
- Борошно пшеничне - 500 грам
- Мигдаль - 150 грам
- Fistashki - 25 грам (очищені)
- Кориця мелена - 3 чайних ложки
- Імбир мелений - 2 чайних ложки
- Поташ - 2 чайних ложки
- Вода холодна - 1 Ст. Ложка
- Гвоздика мелена - 1 Чайна ложка
- Запашний перець - 1 Чайна ложка
1. У каструлі з'єднайте масло, цукровий сироп і цукор. Доведіть інгредієнти до повного розплавлення.
2. В цей же час в глибокій мисці з'єднайте борошно з корицею, запашним перцем, гвоздикою і імбиром. В іншому посуді розчиніть поташ в воді.
3. Потім до сухої суміші додайте горіхи. Все перемішайте.
4. Тепер все 3 суміші перемішайте: поташ, борошно та олію. Готове тісто влийте в прямокутну глибоку форму для випічки з пергаментним папером. Залиште тісто на 8-12 годин при кімнатній температурі.
5. Після цього відправте його пекти в духовку на 11 хвилин при 180 градусах.
6. Готову випічку остудіть, а потім наріжте невеликими шматочками. Приємного чаювання!