Рецепт Датське коричневе печиво фото

Датське коричневе печиво
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Датська кухня
Тісто, Молочні продукти, Горіхи
Дієтичне харчування
На полуденок
Випічка, Солодке, Печиво

Як ми звикли робити печиво? замішуємо тісто, потім розподіляємо його на шматочки і випікаємо в духовці. Але в цьому рецепті останні 2 дії помінялися місцями. Чи це можливо? звичайно!

Для початку вам необхідно прочитати про те, як приготувати датське коричневе печиво. За текстурі воно чимось нагадує щербет з горіхами, тому після випічки спокійно нарізається на порційні частини. І за кольором воно точно таке ж, від цього і його назва. Смак у випічки яскравий завдяки спецій.

  • Вершкове масло - 250 грам
  • Коричневий цукор - 250 грам
  • Цукровий сироп - 125 грам
  • Борошно пшеничне - 500 грам
  • Мигдаль - 150 грам
  • Fistashki - 25 грам (очищені)
  • Кориця мелена - 3 чайних ложки
  • Імбир мелений - 2 чайних ложки
  • Поташ - 2 чайних ложки
  • Вода холодна - 1 Ст. Ложка
  • Гвоздика мелена - 1 Чайна ложка
  • Запашний перець - 1 Чайна ложка
датське коричневе печиво - фото крок 1
1. У каструлі з'єднайте масло, цукровий сироп і цукор. Доведіть інгредієнти до повного розплавлення.
датське коричневе печиво - фото крок 2
2. В цей же час в глибокій мисці з'єднайте борошно з корицею, запашним перцем, гвоздикою і імбиром. В іншому посуді розчиніть поташ в воді.
датське коричневе печиво - фото крок 3
3. Потім до сухої суміші додайте горіхи. Все перемішайте.
датське коричневе печиво - фото крок 4
4. Тепер все 3 суміші перемішайте: поташ, борошно та олію. Готове тісто влийте в прямокутну глибоку форму для випічки з пергаментним папером. Залиште тісто на 8-12 годин при кімнатній температурі.
датське коричневе печиво - фото крок 5
5. Після цього відправте його пекти в духовку на 11 хвилин при 180 градусах.
датське коричневе печиво - фото крок 6
6. Готову випічку остудіть, а потім наріжте невеликими шматочками. Приємного чаювання!

Схожі рецепти