Цукерки «Griliyaj»

Цукерки «Griliyaj»
Кількість порцій: 10 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Французький десерт з горіхів асорті дуже смачний. Griliyaj (смажитися), в перекладі — смажений. Приготуємо сьогодні цукерки грильяж з трьох видів горіхів. Цукерки будуть ще смачніше, якщо полити їх шоколадом.

опис приготування:

Грильяж можна приготувати м'який або твердий. Вся різниця в солодкої цукрової маси. Якщо додати вершкове масло, основа вийде м'якою, цукерку легко розкусити або розрізати. Якщо любите твердий грильяж, можна додати не 100 г масла, а вдвічі або втричі менше. Цукровий сироп застигне і цукерки вийдуть досить твердими.

  • горіхи волоські— 1 Склянка
  • Funduk— 0,5 склянки
  • арахіс— 0,5 склянки
  • Цукрова пудра— 100 грам
  • Сік лимона— 2 Ст. ложки
  • Вершкове масло— 120 грам
  • какао масло— 20 грам
  • какао терте— 80 грам
  • вода— 1 Ст. ложка
Цукерки У каструлю насипаємо 80 г цукрової пудри і додаємо сік лимона.

Цукерки кладемо 100 г вершкового масла і підігріваємо на мінімальному вогні, періодично помішуючи.

Цукерки Доводимо масу до кипіння, в цей момент перемішуємо безперервно, і прибираємо з вогню.

Цукерки підготуємо 2 склянки горіхів асорті. Волоський горіх, фундук і арахіс.
Горіхи моєму і викладаємо в сито.

Цукерки Коли горіхи просохнуть, висипаємо їх на сковорідку і обсмажуємо хвилин 5-7, весь час перемішуючи.

Цукерки Горіхи охолоджуємо і висипаємо в пакет. подрібнюємо качалкою. Можна подрібнити в блендері, тільки не до стану борошна. Повинні залишатися шматочки.

Цукерки Горіхи висипаємо в каструлю і перемішуємо разом з солодкою масою. Ставимо каструлю в холод на 15 хвилин.

Цукерки Приготовим шоколад. У піалу кладемо 20 г цукрової пудри і по 20 г масла какао і масла вершкового. Додаємо ложку води і ставимо на водяну баню.

Цукерки Коли цукрова пудра розчиниться, додаємо какао терте. Продовжуємо нагрівати на водяній бані до повного розчинення інгредієнтів.

Цукерки Солодка горіхова маса охолола і тепер можна сформувати цукерки. Викладаємо цукерки на дошку, покриту калькою або харчовою плівкою. Цукерки відправляємо в холодне місце на 15 хвилин.

Цукерки Готові цукерки занурюємо в шоколад і повертаємо на дошку. Частина цукерок можна залишити без шоколаду або обваляти в цукровій пудрі — на ваш вибір. Потім знову ставимо дошку з цукерками в холод на 20 хвилин.

Цукерки цукерки готові.

Цукерки Пригощайтеся!

Схожі рецепти

Торт «Griliyaj»

Торт «Griliyaj»

вафельні коржі, карамель з горіхами і шоколадний аромат цього торта сподобаються кожному, так що обов'язково подивіться, як приготувати торт "; Грильяж" — десерт з горіховим ароматом з дитинства. опис приготування: Грильяж застигає за рахунок розтопленого вершкового масла і меду — в холодильни...

читати далі
Арахісові цукерки

Арахісові цукерки

Є на нашій землі дві усіма улюблені речі: арахісове масло і шоколад. Я особисто не знаю жодної людини, крім тих, у кого алергія, хто б їх не любив. Так давайте з'єднаємо це в одному десерті! опис приготування: Цей варіант підійде для модного зараз "; Candy bar ";, оскільки вироби порційні і кр...

читати далі
Бананові цукерки

Бананові цукерки

Щось я останнім часом стала робити багато смачненького для себе і дітей. Вже не переношу покупні цукерки. І мої експерименти приводять часто до нових і дуже смачним рецептам (наприклад, як цей). опис приготування: І ви не пошкодуєте, якщо дізнається про те, як приготувати бананові цукерки в шо...

читати далі
Дитячі цукерки

Дитячі цукерки

Кожний знає, що дітям завжди треба пропонувати найкраще, адже прівереди ті ще, погодьтеся! Але ж і шкодою напихати дітей не хочеться. Цей простий рецепт дитячих цукерок — відмінне рішення! опис приготування: як вид, для того, щоб зробити такі дитячі цукерки в домашніх умовах по суті особливих ...

читати далі
Домашні желейні цукерки

Домашні желейні цукерки

Ось такі симпатичні цукерки можна приготувати вдома самостійно, а в сезон ягід замінити магазинне желе домашнім з ягідного або фруктового пюре з желатином. дивимося! опис приготування: Отже, розповідаю, як приготувати домашні желейні цукерки з желе і маршмеллоу. Якщо у вас маршмеллоу білого ко...

читати далі