Рецепт Цибулевий пиріг з плавленими сирками фото

Цибулевий пиріг з плавленими сирками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно , Овочі , Молочні продукти , Сир , Цибуля , Плавлений сир
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цибулевий пиріг з плавленими сирками здивує вас! Справа в тому, що плавлені сирки в поєднанні з цибулею набувають м'ясний смак! цікаво, смачно, оригінально. Спробуйте приготувати такий пиріг будинку!

Опис приготування:

Як приготувати цибульний пиріг з плавленими сирками?

1. Борошно просійте в миску, додайте олію. Холодне масло можна натерти на крупній тертці або подрібнити ножем. Розітріть до крихти за допомогою комбайна або руками. Додайте сіль, сметану або майонез, якщо треба - ложку води. Замісити тісто і, обернувши харчовою плівкою, поставте на 30 хвилин-годину в холодильник.

2. Плавлені сирки охолодіть в холодильнику і потім натріть на тертці. Раджу вибирати якісні щільні сирки.

3. Цибуля чистий, наріжте тонкими півкільцями і обсмажте на олії до м'якості. Остудіть.

4. Перемішайте в мисці обсмажену цибулю, терті сирки, додайте сіль і перець за смаком, вбийте яйця і ретельно перемішайте.

5. Тісто розкачати на присипаному борошном столі. Розділити на дві частини - одну більше.

6. У змащену маслом форму (або застелену пергаментом) викладіть великий пласт тесту, не забудьте про бортики.

7. На тісто викладіть начинку, sverhu "клянусь" другим - меншим - шаром тіста.

8. Верх змастіть молоком або збитим жовтком.

9. Випікайте цибульний пиріг з плавленими сирками в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40 хвилин до золотистого кольору.

Цибулевий пиріг з плавленими сирками готовий!

Смачного!

  • Борошно - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 120 грам
  • Сметана або майонез - 3 Ст. Ложки (середньої жирності)
  • Сіль - За смаком
  • Плавлені сирки - 2 штуки (по 100 г кожен)
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки (середньої величини)
  • Яйця - 3 штуки
  • Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок (для обжарки лука)
Як приготувати цибульний пиріг з плавленими сирками?

1. Борошно просійте в миску, додайте олію. Холодне масло можна натерти на крупній тертці або подрібнити ножем. Розітріть до крихти за допомогою комбайна або руками. Додайте сіль, сметану або майонез, якщо треба - ложку води. Замісити тісто і, обернувши харчовою плівкою, поставте на 30 хвилин-годину в холодильник.

2. Плавлені сирки охолодіть в холодильнику і потім натріть на тертці. Раджу вибирати якісні щільні сирки.

3. Цибуля чистий, наріжте тонкими півкільцями і обсмажте на олії до м'якості. Остудіть.

4. Перемішайте в мисці обсмажену цибулю, терті сирки, додайте сіль і перець за смаком, вбийте яйця і ретельно перемішайте.

5. Тісто розкачати на присипаному борошном столі. Розділити на дві частини - одну більше.

6. У змащену маслом форму (або застелену пергаментом) викладіть великий пласт тесту, не забудьте про бортики.

7. На тісто викладіть начинку, sverhu "клянусь" другим - меншим - шаром тіста.

8. Верх змастіть молоком або збитим жовтком.

9. Випікайте цибульний пиріг з плавленими сирками в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40 хвилин до золотистого кольору.

Цибулевий пиріг з плавленими сирками готовий!

Смачного!

Схожі рецепти