Цибулевий пиріг з плавленими сирками
(покроковий рецепт з фото)
Цибулевий пиріг з плавленими сирками здивує вас! Справа в тому, що плавлені сирки в поєднанні з цибулею набувають м'ясний смак! цікаво, смачно, оригінально. Спробуйте приготувати такий пиріг будинку!
Як приготувати цибульний пиріг з плавленими сирками?
1. Борошно просійте в миску, додайте олію. Холодне масло можна натерти на крупній тертці або подрібнити ножем. Розітріть до крихти за допомогою комбайна або руками. Додайте сіль, сметану або майонез, якщо треба - ложку води. Замісити тісто і, обернувши харчовою плівкою, поставте на 30 хвилин-годину в холодильник.
2. Плавлені сирки охолодіть в холодильнику і потім натріть на тертці. Раджу вибирати якісні щільні сирки.
3. Цибуля чистий, наріжте тонкими півкільцями і обсмажте на олії до м'якості. Остудіть.
4. Перемішайте в мисці обсмажену цибулю, терті сирки, додайте сіль і перець за смаком, вбийте яйця і ретельно перемішайте.
5. Тісто розкачати на присипаному борошном столі. Розділити на дві частини - одну більше.
6. У змащену маслом форму (або застелену пергаментом) викладіть великий пласт тесту, не забудьте про бортики.
7. На тісто викладіть начинку, sverhu "клянусь" другим - меншим - шаром тіста.
8. Верх змастіть молоком або збитим жовтком.
9. Випікайте цибульний пиріг з плавленими сирками в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40 хвилин до золотистого кольору.
Цибулевий пиріг з плавленими сирками готовий!
Смачного!
- Борошно - 1 Склянка
- Вершкове масло - 120 грам
- Сметана або майонез - 3 Ст. Ложки (середньої жирності)
- Сіль - За смаком
- Плавлені сирки - 2 штуки (по 100 г кожен)
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки (середньої величини)
- Яйця - 3 штуки
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок (для обжарки лука)
1. Борошно просійте в миску, додайте олію. Холодне масло можна натерти на крупній тертці або подрібнити ножем. Розітріть до крихти за допомогою комбайна або руками. Додайте сіль, сметану або майонез, якщо треба - ложку води. Замісити тісто і, обернувши харчовою плівкою, поставте на 30 хвилин-годину в холодильник.
2. Плавлені сирки охолодіть в холодильнику і потім натріть на тертці. Раджу вибирати якісні щільні сирки.
3. Цибуля чистий, наріжте тонкими півкільцями і обсмажте на олії до м'якості. Остудіть.
4. Перемішайте в мисці обсмажену цибулю, терті сирки, додайте сіль і перець за смаком, вбийте яйця і ретельно перемішайте.
5. Тісто розкачати на присипаному борошном столі. Розділити на дві частини - одну більше.
6. У змащену маслом форму (або застелену пергаментом) викладіть великий пласт тесту, не забудьте про бортики.
7. На тісто викладіть начинку, sverhu "клянусь" другим - меншим - шаром тіста.
8. Верх змастіть молоком або збитим жовтком.
9. Випікайте цибульний пиріг з плавленими сирками в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40 хвилин до золотистого кольору.
Цибулевий пиріг з плавленими сирками готовий!
Смачного!