Рецепт Чізкейк «Зефірка» фото

Чізкейк «Зефірка»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти, Вершковий сир, Сир, Шоколад
Страви без випічки
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Солодке, Чізкейк

Знайшла оригінальну і гарну ідею домашньої випічки. У ній поєдналося все те, що я люблю, і від цього стало ще смачніше. Вона прикрасить святковий стіл на сімейне свято. Варто дізнатися і спробувати!

Дізнайтеся про те, як приготувати чізкейк "зефірка" . Чому ж він так називається? Зверху ми укро виріб великим зефіром, який зробимо самі. Усередині виявиться вершково-шоколадна начинка, а зовні - хрустка основа. Це просто неймовірно смачно! Тільки чітко дотримуйтесь кроків, щоб все вийшло.

  • Пісочне печиво - 9 штук
  • Вершкове масло - 75 грам
  • Цукор білий - 395 грам(45 г - в основу, 150 г - в начинку, 200 г - в зефір)
  • Молочний шоколад - 270 грам
  • Вершковий сир - 240 грам
  • Вершки для збивання - 180 мілілітрів
  • Сіль - 2 щіпки(1 щіпка - в начинку, 1 щіпка - в зефір)
  • Яйце - 3 штуки
  • Яєчний білок - 2 штуки
  • Вода - 3 Ст. Ложки
  • Ванільний екстракт - 0, 5 чайних ложки
  • Maršmellou - 12 штук
чізкейк
1. Зробіть основу. У комбайні подрібніть печиво. А потім перетріть його з м'яким маслом і цукром.
чізкейк
2. Потім викладіть масу в круглу форму для випічки. Запікайте її 12 хвилин при 180 градусів в духовці.
чізкейк
3. Тепер зробіть начинку. Збийте міксером сир з цукром і сіллю. Потім влийте вершки, продовжуючи збивати. Влийте розтоплений шоколад. Додайте яйце.
чізкейк
4. Зробіть єдину консистенцію, а потім влийте начинку в основу. Запікайте чізкейк 55 хвилин при 180 градусах.
чізкейк
5. Після цього остудіть виріб і відправте в холодильник на 8 годин.
чізкейк
6. Через необхідний час займіться зефіром. Збийте сіль, воду, цукор і білки. Поставте суміш на водяну баню. Варіть близько 3-х хвилин, потім додайте маршмеллоу. І розчиняйте ще 3 хвилини.
чізкейк
7. Масу збийте, а потім викладіть на начинку. Дайте постояти 15 хвилин.
чізкейк
8. Для ефектної подачі підсмажте зефір пальником. Насолоджуйтесь!

Схожі рецепти