Чізкейк «Зефірка»
(покроковий рецепт з фото)
Знайшла оригінальну і гарну ідею домашньої випічки. У ній поєдналося все те, що я люблю, і від цього стало ще смачніше. Вона прикрасить святковий стіл на сімейне свято. Варто дізнатися і спробувати!
Дізнайтеся про те, як приготувати чізкейк "зефірка" . Чому ж він так називається? Зверху ми укро виріб великим зефіром, який зробимо самі. Усередині виявиться вершково-шоколадна начинка, а зовні - хрустка основа. Це просто неймовірно смачно! Тільки чітко дотримуйтесь кроків, щоб все вийшло.
- Пісочне печиво - 9 штук
- Вершкове масло - 75 грам
- Цукор білий - 395 грам(45 г - в основу, 150 г - в начинку, 200 г - в зефір)
- Молочний шоколад - 270 грам
- Вершковий сир - 240 грам
- Вершки для збивання - 180 мілілітрів
- Сіль - 2 щіпки(1 щіпка - в начинку, 1 щіпка - в зефір)
- Яйце - 3 штуки
- Яєчний білок - 2 штуки
- Вода - 3 Ст. Ложки
- Ванільний екстракт - 0, 5 чайних ложки
- Maršmellou - 12 штук
1. Зробіть основу. У комбайні подрібніть печиво. А потім перетріть його з м'яким маслом і цукром.
2. Потім викладіть масу в круглу форму для випічки. Запікайте її 12 хвилин при 180 градусів в духовці.
3. Тепер зробіть начинку. Збийте міксером сир з цукром і сіллю. Потім влийте вершки, продовжуючи збивати. Влийте розтоплений шоколад. Додайте яйце.
4. Зробіть єдину консистенцію, а потім влийте начинку в основу. Запікайте чізкейк 55 хвилин при 180 градусах.
5. Після цього остудіть виріб і відправте в холодильник на 8 годин.
6. Через необхідний час займіться зефіром. Збийте сіль, воду, цукор і білки. Поставте суміш на водяну баню. Варіть близько 3-х хвилин, потім додайте маршмеллоу. І розчиняйте ще 3 хвилини.
7. Масу збийте, а потім викладіть на начинку. Дайте постояти 15 хвилин.
8. Для ефектної подачі підсмажте зефір пальником. Насолоджуйтесь!