Рецепт Чак-чак в духовці фото

Чак-чак в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Тісто , Борошно , Мед
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей
Випічка
Кількість порцій: 50
Час приготування: 40 хв.

Любіть солоденьке? Тоді цей рецепт точно для вас! Східні солодощі чак-чак - це солодке борошняний виріб, запечене в духовці і полите медовим сиропом. Приготуйте і порадуйте дітвору!

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт приготування чак-чака в духовці. З готового тіста розкочується коржик і нарізається дрібною соломкою. Потім соломка запікається в духовці до красивого золотистого кольору. Сироп для чак-чака готується з меду, змішаного з цукром і проваренного до однорідної густої маси. Хай щастить!

  • Борошно - 2 склянки
  • Розпушувач - 1 Ст. Ложка
  • Яйця - 2 штуки
  • Молоко - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка(+ 1/2 склянки для сиропу)
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Мед - 1 Склянка
чак-чак в духовці - фото крок 1
Борошно просіваємо в миску, додаємо яйця, молоко, цукор і сіль. Замішуємо тісто.
чак-чак в духовці - фото крок 2
Розкачайте тісто в корж, змастіть її маслом і поріжте тонкою соломкою. Випікайте соломку в духовці до золотистого кольору, температура 180 градусів.
чак-чак в духовці - фото крок 3
Для приготування сиропу: змішайте цукор і мед, проварите до загустения. Готовим сиропом полийте чак-чак. Смачного!

Схожі рецепти