Рецепт Бруснична паста фото

Бруснична паста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Брусниця
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Десерти
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 15 хв.

Ділюся простим рецептом брусничної пасти. Ніжна консистенція, трохи густіше, ніж смузі або мус за рахунок додавання крохмалю. Смачна фруктова паста, добре підійде для ранкових тостів. Корисно!

Опис приготування:

Це дуже простий рецепт брусничної пасти. Банани - обов'язковий інгредієнт, щоб вийшла потрібна для пасти щільність. А ось вишню можна замінити будь-яким іншим фруктом або ягідкою. Експериментуйте і будьте здорові!

  • Вишня без кісточок - 300 грам
  • Брусниця - 200 грам
  • Банани - 2 штуки
  • Йогурт - 1 Склянка
  • Крохмаль картопляний - 0.5 чайних ложки
брусничная паста - фото крок 1
1. Підготуємо інгредієнти. Вишню і брусницю моєму, з вишні видаляємо кісточки. Банани ріжемо кружальцями і складаємо все в блендер.
брусничная паста - фото крок 2
2. Окремо йогурт змішайте з крохмалем. Намагайтеся зробити так, щоб крохмаль розмішався повністю. Можна для цього окремо його розчинити в столовій ложці гарячої води. Заливаємо фрукти і подрібнити в блендері.
брусничная паста - фото крок 3
3. Перекладаємо в креманки і даємо постояти в холодильнику, щоб консистенція стала кремообразной. Готово!

Схожі рецепти