Бруснична паста
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся простим рецептом брусничної пасти. Ніжна консистенція, трохи густіше, ніж смузі або мус за рахунок додавання крохмалю. Смачна фруктова паста, добре підійде для ранкових тостів. Корисно!
Це дуже простий рецепт брусничної пасти. Банани - обов'язковий інгредієнт, щоб вийшла потрібна для пасти щільність. А ось вишню можна замінити будь-яким іншим фруктом або ягідкою. Експериментуйте і будьте здорові!
- Вишня без кісточок - 300 грам
- Брусниця - 200 грам
- Банани - 2 штуки
- Йогурт - 1 Склянка
- Крохмаль картопляний - 0.5 чайних ложки
1. Підготуємо інгредієнти. Вишню і брусницю моєму, з вишні видаляємо кісточки. Банани ріжемо кружальцями і складаємо все в блендер.
2. Окремо йогурт змішайте з крохмалем. Намагайтеся зробити так, щоб крохмаль розмішався повністю. Можна для цього окремо його розчинити в столовій ложці гарячої води. Заливаємо фрукти і подрібнити в блендері.
3. Перекладаємо в креманки і даємо постояти в холодильнику, щоб консистенція стала кремообразной. Готово!