Бруснична паста
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 15 хв.
Ділюся простим рецептом брусничної пасти. Ніжна консистенція, трохи густіше, ніж смузі або мус за рахунок додавання крохмалю. Смачна фруктова паста, добре підійде для ранкових тостів. Корисно!
Опис приготування:
Це дуже простий рецепт брусничної пасти. Банани - обов'язковий інгредієнт, щоб вийшла потрібна для пасти щільність. А ось вишню можна замінити будь-яким іншим фруктом або ягідкою. Експериментуйте і будьте здорові!
- Вишня без кісточок - 300 грам
- Брусниця - 200 грам
- Банани - 2 штуки
- Йогурт - 1 Склянка
- Крохмаль картопляний - 0.5 чайних ложки
1. Підготуємо інгредієнти. Вишню і брусницю моєму, з вишні видаляємо кісточки. Банани ріжемо кружальцями і складаємо все в блендер.
2. Окремо йогурт змішайте з крохмалем. Намагайтеся зробити так, щоб крохмаль розмішався повністю. Можна для цього окремо його розчинити в столовій ложці гарячої води. Заливаємо фрукти і подрібнити в блендері.
3. Перекладаємо в креманки і даємо постояти в холодильнику, щоб консистенція стала кремообразной. Готово!