Рецепт Брага з варення (простий рецепт) фото

Брага з варення (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Пшоно і пшениця
Рецепти без шкоди
На святковий стіл
Напої , Алкогольні
Кількість порцій: 20
Час приготування: 7 дн. 3 г. 0 хв.

Зробіть натуральний алкогольний напій з варення в домашніх умовах. Для цього пропоную простий і найшвидший рецепт, який допоможе вам все зробити. Читайте, як приготувати брагу з варення.

Опис приготування:

Напевно у вас знайдеться баночка-інша старого варення, яке ви просто не знаєте, куди б прилаштувати. Якщо пісочних насипних пирогів ви вже наїлися досхочу, саме час спробувати приготувати брагу з варення. І зараз я розповім, як.

  • Варення - 6 літрів
  • Вода - 30 літрів
  • Пресовані дріжджі - 300 грам
  • Цукор - 3 кілограма (для більшого виходу самогону)
1
Починаємо з розігріву води до 30 градусів. У підігріту воду додаємо будь-яке варення. Ретельно перемішуємо і відправляємо в приготовлену для браги ємність.
2
Якщо ви хочете отримати більший вихід самогону, тоді додаємо в ємність цукор. Знову перемішуємо всі інгредієнти. Слідкуйте за тим, що б цукор поширився по всій ємності.
3
Встановлюємо на нашу ємність з брагою гідрозатвор. Зазвичай в ролі нього виступає медична рукавичка з діркою на одному пальці.
4
У такому вигляді залишаємо нашу рідина бродити від 3 до 8 днів в теплому місці. Брага буде готова, як тільки гідрозатвор перестане випускати бульбашки, а брага посвітлішає і стане гіркою. Тепер можна використовувати її для приготування самогону.

Схожі рецепти