Брага на пшениці без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)
Брегга, як власне і самогон, легко можна приготувати без використання дріжджів. Дуже важливо використовувати тільки чисту пшеницю, яка не зазнала обробці хімікатами. Дуже простий рецепт!
Дуже простий рецепт, як приготувати брагу на пшениці без дріжджів. Процес бродіння відбувається природним шляхом, без використання традиційних дріжджів. З приготовленої браги шляхом перегонки виходить кристально чистий самогон. Хай щастить!
- Пшениця чиста - 1 кілограм
- Цукор - 1, 5 кілограма
- Вода - 7 літрів
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Заливаємо пшеницю цукровим розчином (попередньо змішати 1 літр води і 200 грамів цукру). Розчин повинен покривати пшеницю на 2-3 см.
Вже через 3-4 дня пшениця почне бродити і пінитися. Засипте цукор, що залишився і влийте ще 6 літрів води. Встановіть гідрозатвор і періодично помішуйте суміш.
Через 10 днів процідіть рідину, відокремивши зерна. Брага готовий!
Для отримання самогону, слід 3-4 рази перегнати брагу.