Брага на пшениці без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 7 дн. 22 г. 0 хв.
Брегга, як власне і самогон, легко можна приготувати без використання дріжджів. Дуже важливо використовувати тільки чисту пшеницю, яка не зазнала обробці хімікатами. Дуже простий рецепт!
Опис приготування:
Дуже простий рецепт, як приготувати брагу на пшениці без дріжджів. Процес бродіння відбувається природним шляхом, без використання традиційних дріжджів. З приготовленої браги шляхом перегонки виходить кристально чистий самогон. Хай щастить!
- Пшениця чиста - 1 кілограм
- Цукор - 1, 5 кілограма
- Вода - 7 літрів
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Заливаємо пшеницю цукровим розчином (попередньо змішати 1 літр води і 200 грамів цукру). Розчин повинен покривати пшеницю на 2-3 см.
Вже через 3-4 дня пшениця почне бродити і пінитися. Засипте цукор, що залишився і влийте ще 6 літрів води. Встановіть гідрозатвор і періодично помішуйте суміш.
Через 10 днів процідіть рідину, відокремивши зерна. Брага готовий!
Для отримання самогону, слід 3-4 рази перегнати брагу.