Бісквіт зі сметанним кремом
(покроковий рецепт з фото)
Коржі цього бісквіта я роблю в мультиварці, але ви можете випікати їх в духовці. Виходить дуже ніжний тортик, а зі сметанним кремом просто смакота.
В прикраса торта вкладіть всю свою фантазію. Можна використовувати тертий шоколад, отбензініванія, посипання для тортів або ягоди.
- Яйце - 5-6 штук
- Цукор - 320 грам
- Борошно - 150 грам
- Крем - 500 грам
- Цедра лимону - За смаком
Змішайте яйця і цукор у великій посуді. Збийте їх блендером (або міксером) до густої піни. Просійте борошно. Акуратно всипте її в яйця і цукор. Добре перемішайте.
Перекладіть тісто в попередньо змащену маслом мультиварку. Поставте режим "випічка" з 1 час.
Після сигналу вимкніть мультиварку. Дістаньте бісквіт, дайте йому трохи охолонути. Після чого розріжте його ножем уздовж на три рівні частини.
Сметану збийте з цукром. Додайте туди лимонну цедру. Збивайте до тих пір, поки цукор не розчиниться. Намажте кремом кожен шар бісквіта і верхній корж.
Поставте торт в холодильник на 3 годину, він повинен дуже добре просочитися. Прикрасьте готовий десерт за власним бажанням.