Рецепт Бабуся фото

Бабуся
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо, Фарш, Баранина
Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю, На швидку руку
Випічка, Запіканка

Сьогодні познайомлю вас з рецептом, як приготувати "бабота", просту, але дуже ситну м'ясну запіканку з індонезійської кухні. Подається з розсипчастим рисом і зеленню. Приємних вам клопоту на кухні!

Якщо ви хочете швидко, ситно і смачно нагодувати сім'ю, то рецепт "бабота" саме для вас.

Візьміть свіжий баранячий фарш з жирком, додайте всі інгредієнти за рецептом, перемішайте до однорідності і запікайте в духовці 25 хвилин. Якщо баранина пісна (без жиру), то додайте ще 1 яйце. Так запіканка вийде ніжніше. Бабота також можна приготувати на пару, вийде більш дієтичне блюдо. Готуйте з задоволенням!

  • Фарш (баранина) - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Булка пшеничне - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Вершки - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Пюре томатне - 2 Ст. Ложки
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Мигдальні пелюстки - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Цукор - За смаком
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
бабуся - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти.
бабуся - фото крок 2
Цибулю очистіть, подрібніть і пасеруйте на розігрітій олії до м'якості.
бабуся - фото крок 3
Булку залийте вершками, подрібніть. Часник очистіть, подрібніть. Всі інгредієнти, крім мигдальних пелюсток, додайте до фаршу і перемішайте до однорідності.
бабуся - фото крок 4
Викладіть фарш в форми для запікання, посипте мигдальними пелюстками. Розігрійте духовку до 180 градусів і запікайте до готовності протягом 25 хвилин.
бабуся - фото крок 5
Подавайте запіканку гарячою з рисом і зеленню. Смачного!