Бабусине печиво
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт родом з дитинства, напевно багато хто пам'ятає смак бабусиної випічки і багатьох інших страв. Вони готувалися з великою любов'ю, тому і пропонуємо згадати, як приготувати бабусине печиво.
Споконвічно бабусин рецепт смачного і домашнього печива, смак якого до цих пір пам'ятають багато дорослих. Смачна і домашня випічка наразі можуть собі дозволити не всім, найчастіше на її приготування просто не вистачає часу. Таке печиво відмінно піде з чаєм, а також смачно буде з варенням або медом. Особливо добре, якщо у вас збереглися бабусині форми для випічки.
- Яйце - 3 штуки
- Борошно - 1 Склянка
- Крохмаль - ½ Склянок
- Цукор - 1 Склянка
- Маргарин - 260 грам
- Ванільний цукор - За смаком
1. Насамперед розтоплюємо 250 грам маргарину на вогні або в мікрохвильовій печі.
2. В окрему миску вбиваємо яйця, додаємо цукор і ванілін, за допомогою віночка збиваємо все до однорідної консистенції.
3. Остиглий маргарин додаємо до яєчно-цукрової суміші і перемішуємо, додаємо борошно і крохмаль, виходить консистенція густої сметани.
4. Форму змащуємо маргарином, щоб печиво легко відходило. Чайною ложкою всередину кожної формочки викладаємо начинку, ставимо на плиту, закриваємо і смажимо печиво до золотистого кольору, декілька разів, перевертаючи.