Рецепт Бабусине печиво фото

Бабусине печиво
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 15
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Рецепт родом з дитинства, напевно багато хто пам'ятає смак бабусиної випічки і багатьох інших страв. Вони готувалися з великою любов'ю, тому і пропонуємо згадати, як приготувати бабусине печиво.

Опис приготування:

Споконвічно бабусин рецепт смачного і домашнього печива, смак якого до цих пір пам'ятають багато дорослих. Смачна і домашня випічка наразі можуть собі дозволити не всім, найчастіше на її приготування просто не вистачає часу. Таке печиво відмінно піде з чаєм, а також смачно буде з варенням або медом. Особливо добре, якщо у вас збереглися бабусині форми для випічки.

  • Яйце - 3 штуки
  • Борошно - 1 Склянка
  • Крохмаль - ½ Склянок
  • Цукор - 1 Склянка
  • Маргарин - 260 грам
  • Ванільний цукор - За смаком
бабусине печиво - фото крок 1
1. Насамперед розтоплюємо 250 грам маргарину на вогні або в мікрохвильовій печі.
бабусине печиво - фото крок 2
2. В окрему миску вбиваємо яйця, додаємо цукор і ванілін, за допомогою віночка збиваємо все до однорідної консистенції.
бабусине печиво - фото крок 3
3. Остиглий маргарин додаємо до яєчно-цукрової суміші і перемішуємо, додаємо борошно і крохмаль, виходить консистенція густої сметани.
бабусине печиво - фото крок 4
4. Форму змащуємо маргарином, щоб печиво легко відходило. Чайною ложкою всередину кожної формочки викладаємо начинку, ставимо на плиту, закриваємо і смажимо печиво до золотистого кольору, декілька разів, перевертаючи.

Схожі рецепти