Рецепт Жюльєн з м'яса фото

Жюльєн з м'яса
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо , Гриби
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Я готую жюльєн з яловичого м'яса. Виходить неймовірно смачно і ситно. Запікаю в горщиках.

Опис приготування:

Жюльєн з м'яса - прекрасне блюдо для сімейної вечері або обіду. Картопля служить відмінним гарніром, так що жюльєн з м'яса можна назвати повноцінним стравою, що не вимагає додаткових турбот. Раджу його всім своїм подругам. Смачного.

  • Яловичина - 500 грам
  • Гриби - 300 грам
  • Картопля - 4-5 штук (на один горщик - 1 картопля.)
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Твердий сир - 100 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
жюльєн з м'яса - фото крок 1
Помийте яловичину і наріжте невеликими шматочками. Обсмажте на олії до готовності м'яса.
жюльєн з м'яса - фото крок 2
Готову яловичину розкладіть по горщикам.
жюльєн з м'яса - фото крок 3
На тому ж олії, на якому обсмажувалася яловичина, тушкуйте гриби. Попередньо поріжте їх на маленькі шматочки.
жюльєн з м'яса - фото крок 4
Додайте до грибів терту на крупній тертці моркву.
жюльєн з м'яса - фото крок 5
І рубаний лук.
жюльєн з м'яса - фото крок 6
Перемішайте, тушкуйте до повної готовності грибів і овочів. І розкладіть по горщикам до яловичини.
жюльєн з м'яса - фото крок 7
Почистіть картоплю і наріжте півкільцями. Викладіть картоплю в горщики в співвідношенні один картопля на один горщик.
жюльєн з м'яса - фото крок 8
Зверху закрийте горщики шматочками сиру і випікайте в розігрітій на 180 градусів духовці 30 хвилин. Поступово зменшуючи вогонь.
жюльєн з м'яса - фото крок 9
Готовий жюльєн з м'яса подавайте гарячим.

Схожі рецепти