Жюльєн з м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Я готую жюльєн з яловичого м'яса. Виходить неймовірно смачно і ситно. Запікаю в горщиках.
Опис приготування:
Жюльєн з м'яса - прекрасне блюдо для сімейної вечері або обіду. Картопля служить відмінним гарніром, так що жюльєн з м'яса можна назвати повноцінним стравою, що не вимагає додаткових турбот. Раджу його всім своїм подругам. Смачного.
- Яловичина - 500 грам
- Гриби - 300 грам
- Картопля - 4-5 штук (на один горщик - 1 картопля.)
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Твердий сир - 100 грам
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Помийте яловичину і наріжте невеликими шматочками. Обсмажте на олії до готовності м'яса.
Готову яловичину розкладіть по горщикам.
На тому ж олії, на якому обсмажувалася яловичина, тушкуйте гриби. Попередньо поріжте їх на маленькі шматочки.
Додайте до грибів терту на крупній тертці моркву.
І рубаний лук.
Перемішайте, тушкуйте до повної готовності грибів і овочів. І розкладіть по горщикам до яловичини.
Почистіть картоплю і наріжте півкільцями. Викладіть картоплю в горщики в співвідношенні один картопля на один горщик.
Зверху закрийте горщики шматочками сиру і випікайте в розігрітій на 180 градусів духовці 30 хвилин. Поступово зменшуючи вогонь.
Готовий жюльєн з м'яса подавайте гарячим.