Запеканкасирна в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Сирна запіканка, спечена в хлібопічці, виходить ніжною і повітряної. А головне - без зайвих зусиль і ніякого додаткового контролю з вашого боку.
Приготувати сирну запіканку в хлібопічці в домашніх умовах - простіше простого. Цей простий рецепт - справжня знахідка для щасливих володарів хлібопічок! Ваша робота буде полягати лише в тому, щоб закупити необхідні продукти і закласти їх в хлібопічку. Ну і звичайно - дістати вже готову запіканку і з'їсти Отже - читаємо рецепт приготування запіканки сирної і приступаємо до приготування смачного і корисного страви:
1. Закладаємо в форму хлібопічки продукти в такій послідовності - сир, вершкове масло, яйця, цукор, сіль, манну крупу і розпушувач. По бажанню - можна додати промиті і підсушені сухофрукти.
2. Якщо у вашій хлібопічці є програма для приготування десертів - включаємо її. В цьому режимі хлібопічка вимішує інгредієнти приблизно 20 хвилин і випікає 1 час. Якщо такого режиму немає - включаємо програму для дріжджового тіста і потім програму випічки на 70 хвилин.
3. Після закінчення часу випічки не вистачало запіканку з хлібопічки хвилин 15-20.
Запіканка готова! Подавайте на стіл з варенням, сметаною і з хорошим настроєм
- Сир - 500 грам
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Яйця - 3 штуки
- Манна крупа - 4-5 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 20 грам
- Сіль - 1/3 чайних ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка (можна замінити содою - буквально на кінчику ножа)
- Ванілін - 1-2 Щепоток (за смаком)
1. Закладаємо в форму хлібопічки продукти в такій послідовності - сир, вершкове масло, яйця, цукор, сіль, манну крупу і розпушувач. По бажанню - можна додати промиті і підсушені сухофрукти.
2. Якщо у вашій хлібопічці є програма для приготування десертів - включаємо її. В цьому режимі хлібопічка вимішує інгредієнти приблизно 20 хвилин і випікає 1 час. Якщо такого режиму немає - включаємо програму для дріжджового тіста і потім програму випічки на 70 хвилин.
3. Після закінчення часу випічки не вистачало запіканку з хлібопічки хвилин 15-20.
Запіканка готова! Подавайте на стіл з варенням, сметаною і з хорошим настроєм