Рецепт Запеканкасирна в хлібопічці фото

Запеканкасирна в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир
ПП рецепти
На сніданок
Випічка
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сирна запіканка, спечена в хлібопічці, виходить ніжною і повітряної. А головне - без зайвих зусиль і ніякого додаткового контролю з вашого боку.

Опис приготування:

Приготувати сирну запіканку в хлібопічці в домашніх умовах - простіше простого. Цей простий рецепт - справжня знахідка для щасливих володарів хлібопічок! Ваша робота буде полягати лише в тому, щоб закупити необхідні продукти і закласти їх в хлібопічку. Ну і звичайно - дістати вже готову запіканку і з'їсти Отже - читаємо рецепт приготування запіканки сирної і приступаємо до приготування смачного і корисного страви:

1. Закладаємо в форму хлібопічки продукти в такій послідовності - сир, вершкове масло, яйця, цукор, сіль, манну крупу і розпушувач. По бажанню - можна додати промиті і підсушені сухофрукти.

2. Якщо у вашій хлібопічці є програма для приготування десертів - включаємо її. В цьому режимі хлібопічка вимішує інгредієнти приблизно 20 хвилин і випікає 1 час. Якщо такого режиму немає - включаємо програму для дріжджового тіста і потім програму випічки на 70 хвилин.

3. Після закінчення часу випічки не вистачало запіканку з хлібопічки хвилин 15-20.

Запіканка готова! Подавайте на стіл з варенням, сметаною і з хорошим настроєм

  • Сир - 500 грам
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Яйця - 3 штуки
  • Манна крупа - 4-5 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Сіль - 1/3 чайних ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка (можна замінити содою - буквально на кінчику ножа)
  • Ванілін - 1-2 Щепоток (за смаком)
Приготувати сирну запіканку в хлібопічці в домашніх умовах - простіше простого. Цей простий рецепт - справжня знахідка для щасливих володарів хлібопічок! Ваша робота буде полягати лише в тому, щоб закупити необхідні продукти і закласти їх в хлібопічку. Ну і звичайно - дістати вже готову запіканку і з'їсти Отже - читаємо рецепт приготування запіканки сирної і приступаємо до приготування смачного і корисного страви:

1. Закладаємо в форму хлібопічки продукти в такій послідовності - сир, вершкове масло, яйця, цукор, сіль, манну крупу і розпушувач. По бажанню - можна додати промиті і підсушені сухофрукти.

2. Якщо у вашій хлібопічці є програма для приготування десертів - включаємо її. В цьому режимі хлібопічка вимішує інгредієнти приблизно 20 хвилин і випікає 1 час. Якщо такого режиму немає - включаємо програму для дріжджового тіста і потім програму випічки на 70 хвилин.

3. Після закінчення часу випічки не вистачало запіканку з хлібопічки хвилин 15-20.

Запіканка готова! Подавайте на стіл з варенням, сметаною і з хорошим настроєм

Схожі рецепти