Замішує
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Токмач відноситься до татарської національної кухні і вдає із себе домашній суп-локшину. Цей рецепт приготування токмач трохи модернізований, виходить дуже смачно!
Опис приготування:
Це майже класичний рецепт приготування токмач. Традиційний татарський суп готується на основі курячого або м'ясного бульйону, характерною особливістю є наявність в супі домашньої локшини. Все інше - по бажанню, наприклад, наявність в токмач м'яса або курки. Вдалого приготування!
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 200 грам
- Курячий бульйон - 2 L
- Лук-пориста - 150 грам
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Картопля - 3 штуки
Зваріть бульйон. Поки бульйон вариться, приготуємо тісто. Збийте яйце, потроху всипаючи тісто.
Замісити тісто і сформуйте такий колобок.
Наріжте цибулю-порей і додайте в вариться бульйон.
Додайте порізану картоплю і посоліть.
Тісто розгортаємо в пласт і ріжемо на довгі смужки.
Кожну смужку поріжте на тонку локшину.
Для 5 хвилин до готовності додайте локшину в суп. Через 5 хвилин знімаємо суп з вогню, перець і зелень за смаком. Смачного!