Рецепт Замішує фото

Замішує
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто , Борошно , Яйця
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Токмач відноситься до татарської національної кухні і вдає із себе домашній суп-локшину. Цей рецепт приготування токмач трохи модернізований, виходить дуже смачно!

Опис приготування:

Це майже класичний рецепт приготування токмач. Традиційний татарський суп готується на основі курячого або м'ясного бульйону, характерною особливістю є наявність в супі домашньої локшини. Все інше - по бажанню, наприклад, наявність в токмач м'яса або курки. Вдалого приготування!

  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 200 грам
  • Курячий бульйон - 2 L
  • Лук-пориста - 150 грам
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Картопля - 3 штуки
замішує - фото крок 1
Зваріть бульйон. Поки бульйон вариться, приготуємо тісто. Збийте яйце, потроху всипаючи тісто.
замішує - фото крок 2
Замісити тісто і сформуйте такий колобок.
замішує - фото крок 3
Наріжте цибулю-порей і додайте в вариться бульйон.
замішує - фото крок 4
Додайте порізану картоплю і посоліть.
замішує - фото крок 5
Тісто розгортаємо в пласт і ріжемо на довгі смужки.
замішує - фото крок 6
Кожну смужку поріжте на тонку локшину.
замішує - фото крок 7
Для 5 хвилин до готовності додайте локшину в суп. Через 5 хвилин знімаємо суп з вогню, перець і зелень за смаком. Смачного!

Схожі рецепти